Betano, cea mai bună platformă mobilă la EGR Operator Awards 2019!

24 octombrie 2019 a devenit o zi marcantă în istoria Betano! Produsul nostru a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă de mobil pentru jocuri de noroc, înalta distincție internațională fiindu-i acordată la EGR Operator Awards 2019, echivalentul Premiilor Oscar în lumea jocurilor de noroc online.

În Grosvenor House din Londra a avut loc cea mai importantă întrunire anuală a caselor de pariuri din întreaga lume (peste 800 de profesioniști din cadrul a 100 de companii de top), sinonimă cu acordarea Premiilor Oscar în industria jocurilor de noroc online. Iar EGR Operator Awards a însemnat pentru Stoiximan / Betano un prim mare premiu internațional, la categoria cea mai bună platformă mobilă, dar și alte două nominalizări (cel mai bun producător mobil pe partea de sport și angajatorul anului).

Provocarea de a concura de la egal la egal cu cele mai importante nume din domeniu a fost una cu adevărat importantă pentru Stoiximan / Betano, o companie tânără, în dezvoltare, care a reușit să se ridice în scurt timp la nivelul înalt setat în industria jocurilor de noroc online. Intrarea pe lista nominalizaților a fost un prim succes, dar am mers și mai departe. Și am câștigat! Nu doar o distincție importantă, ci un premiu care ne face să vrem să devenim mai buni pe zi ce trece și să oferim clienților noștri o experiență cu adevărat completă: “Câștigarea premiului pentru cea mai bună platformă de mobil în 2019 ne-a făcut foarte mândri și fericiți. E o altă bornă în călătoria noastră și dovedește că Stoiximan / Betano este una dintre companiile GameTech europene care crește cel mai repede, dar, de aseemenea, primește și recunoștință la nivel internațional. Această distincție nu ar fi fost posibilă fără dedicația și spiritul de echipă al oamenilor pe care vreau să-i felicit pentru această reușită. Calitatea companiilor pe care le-am întrecut vorbește de la sine despre echipa noastră. Acest premiu ne va face să muncim și mai tare de acum înainte și să așteptăm un viitor plin de provocări și alte succese!”, a declarat George Daskalakis, partener fondator și CEO Stoiximan / Betano.

Dezvoltarea continuă este un obiectiv principal pentru Betano, iar premiul pentru cel mai bun operator mobil de jocuri de noroc online o demonstrează din plin!

Încă nu ai cont pe Betano? Jocul începe acum și pentru tine! Aici, tu îți faci jocul!

12 Comments

  1. Câștigă Coman si Nedelcu

  2. Pingback: Gnohere, Pintilii și Bălgrădean te cheamă la o sesiune de autografe. Poți câștiga un tricou semnat de jucătorii FCSB! - Pariuri 1x2

  3. Pingback: Anunț important după plecarea lui Cosmin Contra: el e MARELE FAVORIT să devină noul selecționer al naționalei României!

  4. Pingback: Decembrie plin pe Betano: premii zilnice în Calendarul de Crăciun și noul slot video Ozzy Osbourne

  5. Pingback: Oferte de nerefuzat in luna Decembrie in cadrul Betano Casino online | top-cazino.ro

  6. Pingback: Cazinoul Betano, peste tot cu tine! Oferte “în cascadă” pentru luna decembrie

  7. Pingback: Un nou premiu internațional pentru Betano: Steaua în Ascensiune a pariurilor sportive!

  8. Pingback: Sesiune de autografe FCSB, in parteneriat cu Betano.com! - Pontul Zilei - Ponturi, Bilete si Pronosticuri la Pariuri Sportive Online din Romania - Case de Pariuri

  9. Pingback: Un nou premiu internațional pentru Betano: Steaua în Ascensiune a pariurilor sportive! - Pontul Zilei - Ponturi, Bilete si Pronosticuri la Pariuri Sportive Online din Romania - Case de Pariuri

  10. Pingback: Aflăm cea mai bună voce a României! Cotele la pariuri sportive pentru marea finală

  11. Pingback: (P) Cadoul Betano la final de 2019: pariurile pe Liverpool campioană în Premier League au fost plătite!

  12. Pingback: Streaming live în 2020: ligile de top din fotbal, întreg sezonul de tenis și peste 40.000 de evenimente pe Betano!

Comments are closed.