euroliga-streaming

Se apropie playoff-ul în Euroligă

Toate meciurile pot fi urmărite cu streaming live pe Betano.com! Fenerbahce – ȚSKA Moscova, Maccabi Tel Aviv – Khimki și Olympiacos – Barcelona sunt principalele jocuri de azi.

FENERBAHCE – ȚSKA MOSCOVA

Campioana en titre, Fenerbahce, intalneste echipa în fața căreia a pierdut finala din 2016, ȚSKA Moscova, în duelul care ține capul de afiș al etapei cu numărul 26 din Euroliga masculină. După finala pierdută, cele două formații s-au mai întânit de 4 ori, turcii lui Obradovic câștigând de fiecare dată. Toate duelurile au fost extrem de disputate, lucru întărit și de faptul că în 2 din cele 4 partide, rușii au fost răpuși abia în prelungiri. Ambele echipe și-au asigurat deja locul în playoff, grecii de la Olympiacos fiind și ei deja calificați.

Cine câștigă Euroliga? Pariază aici!

 

PATRU PARTIDE CU MARJĂ 0%

Betano.com oferă o mulțime de meciuri de baschet în lista zilnică de pariere, experiența ta de pariere în timpul meciului fiind îmbunătățită prin posibilitatea de a vedea live pe desktop, tabletă sau smartphone partida din Euroligă pe care pariezi. În această rundă îți oferim spre pariere 4 partide ce poartă semnul bine-cunoscut MARJĂ 0%, promoție ce elimină complet profitul casei de pariuri și oferă CELE MAI MARI COTE posibile către parior. Pe lângă derby-ul dintre Fener și moscoviți, GARANTAT cele mai bune cote le avem la Olympiacos – Barcelona, Maccabi – Khimki și Unicaja – Panathinaikos.

Aici găsești cotele pentru etapa această a Euroligii.

 

CINE MERGE MAI DEPARTE?

Cele 5 etape rămase din sezonul regulat vor determina restul de 5 echipe ce vor lupta pentru laurii Euroligii. După cum stau lucrurile în momentul de față, Real, Zalgiris, Panathinaikos și Khimki se vor bate pe locul 4, această clasare oferind avantajul terenului propriu în playoff. Spaniolii au 16 victorii (cu un meci jucat în devans), campioana Lituaniei 15 victorii, cu una peste PAO și Khimki, însă în mod atipic, toate aceste echipe sunt într-o formă mai slabă în ultimele 5 etape, având minim 2 înfrângeri de fiecare. Israelienii de la Maccabi și spaniolii de la Baskonia mai pot emite pretenții, cele două fiind separate de o victorie.

Cine se califică în Playoff și multe alte pariuri speciale, la un click distanță!

Leave a Reply