Revenire de senzație în NBA. Pe Betano câștigi în avans cu ”Avans 20 de puncte”

Meciul dintre echipele Portland Trail Blazers și Detroit Pistons a ținut capul de afiș, joi noapte, în sezonul regular din NBA. O partidă între două dintre codașele Ligii Profesioniste Nord-Americane de baschet care nu a dezamăgit prin evoluția scorului și spectacolul din teren. Iubitorii baschetului se bucură pe Betano de promoția ”Avans 20 de puncte”, prin intermediul căreia un bilet poate fi declarat câștigător înaintea finalului partidei respective.

Cum funcționează promoția ”Avans 20 de puncte”

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor din baschet plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige, așa cum vom vedea în cazul de mai jos. În acest caz, dacă echipa ta va conduce în orice moment cu 20 de puncte, atunci câștigi automat fără să aștepți finalul partidei!

Portland Trail Blazers, penultima clasată în Conferința de Vest a NBA, a început tare duelul cu Detroit Pistons, ultima clasată în Conferința de Est, și a ajuns la un avans de 23 de puncte la un moment dat.

În pofida numeroaselor absențe din tabăra lui Blazers, veteranul Jerami Grant a condus ofensiva trecându-și în cont un nou record personal în NBA, 49 de puncte marcate.

Pentru cei care au pariat pe Betano că Portland Trail Blazers va câștiga meciul pariul a fost câștigat în momentul în care echipa din statul american Oregon a ajuns la un avans de 20 de puncte.

Scorul a luat o întorsătură neașteptată în ultimul sfert, cei de la Detroit Pistons recuperând formidabil din deficit, pentru a trimite meciul în prelungiri. Nu mult a lipsit ca ”Pistoanele” să câștige meciul la ultima fază, Marcus Sasser fiind învins de cronometru.

În cele din urmă, Detroit Pistons a câștigat în prelungiri cu 128-122, trecându-și în cont doar a opta victorie în cele 51 de meciuri disputate până acum în sezonul regular.

Avans 20 de Puncte

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pe Betano poți urmări, printre altele, și meciurile de baschet din NBA și, în timpul transmisiei LIVE poți paria direct din ecranul principal fără a fi nevoit să ieși din meci cu riscul de a pierde astfel o fază importantă.