Cote maxime pe Betano la finala NBA!

Spectacol sub panou în baschetul de peste ocean! Începe finala NBA! Titlul suprem din baschetul american se joacă între cele mai bune echipe: Los Angeles Lakers va reprezenta Conferința de Vest, în vreme ce surpriza plăcută, Miami Heat, va lua partea Estului! Toate meciurile finalei vor avea cote cu marjă 0% pe Betano!

 

COTE BETANO CÂȘTIGĂTORI NBA: LA LAKERS 1.30 – MIAMI HEAT 3.70

 

O finală atipică

 

Am avut parte de un sezon atipic în NBA, iar la începutul stagiunii nimeni nu ar fi prezis o astfel de finală. Los Angeles Lakers și Miami Heat nu s-au mai întâlnit în meci direct din decembrie 2019. A trecut literalmente un sezon întreg de la ultima partidă directă dintre aceste două echipe. LeBron James, care a câștigat două campionate NBA la Miami, și-a unit forțele cu Anthony Davis pentru a câștiga Conferința de Vest într-o bătălie de cinci jocuri contra lui Denver Nuggets. Dincolo, Andre Iguodala și Jae Crowder au urcat la bordul navei Heat în februarie și și-au făcut imediat simțită prezența. Miami i-a bătut pe Boston Celtics în finala Conferinței de Est, conducând ostilitățile prin prestațiile lui Bam Adebayo, Jimmy Butler și compania. Pentru Heat este prima apariție în finală din 2014, când LeBron îi conducea din teren spre ultima încercare de cucerire a inelelor de campioni.

 

Betano crește adrenalina și suspansul cu o nouă ofertă specială pentru fanii baschetului: “Avans 20 de puncte”! Dacă echipa pe care ai ales-o are un avans de douăzeci de puncte în timpul partidei, pariul plasat de tine este declarat câștigător!

 

A zecea finală din carieră pentru LeBron James

LeBron va fi prezent pentru a zecea oară într-o finală de NBA, după ce Lakers au reușit să treacă fără mari probleme de cei de la Denver Nuggets, scor 4-1. Prima finală a jucat-o în tricoul lui Cleveland Cavaliers în 2007, dar echipa sa a cedat în fața celor de la San Antonio Spurs. După acea finală pierdută, începând cu 2010/11 și până în prezent, vedeta lui Lakers s-a aflat în ultimul act al celei mai importante competiții de baschet în fiecare ediție, mai puțin sezonul trecut, când echipa sa a ratat calificarea, jucătorul în vârstă de 35 de ani fiind accidentat o bună perioadă de timp.

 

Considerat unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istoria NBA, LeBron va juca alături de Lakers cea de-a noua sa finală din ultimii zece ani, după ce în trecut a mai ajuns în această fază în tricoul lui Cleveland Cavaliers și adversara din această stagiune, Miami Heat. Totodată, acesta a reușit să îl egaleze pe legendarul Kareem Abdul-Jabbar la numărul de finale, adjudecându-și nu mai puțin de trei inele de campion în 2012, 2013 și 2016.

 

LeBron James are cota 1.60 să fie ales MVP, iar Anthony Davis 1.80 să fie cel mai bun marcator al seriei. Vezi aici pariurile speciale pregătite de Betano pentru finala NBA!

Leave a Reply