Chicago Bulls a întors spectaculos de la 22 de puncte avans pentru Sacramento Kings

Echipa Chicago Bulls rămâne una a marilor surprize în actualul sezon din NBA. Poate învinge pe oricine și poate pierde la cele mai slab clasate echipe din ierarhia sezonului regular, cum s-a întâmplat deja de două ori în disputele cu Detroit Pistons, una dintre codașele Conferinței de Est. Iubitorii baschetului se bucură pe Betano de promoția ”Avans 20 de puncte”, prin intermediul căreia un bilet poate fi declarat câștigător înaintea finalului partidei respective.

Cum funcționează promoția ”Avans 20 de puncte”

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor din baschet plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige, așa cum vom vedea în cazul de mai jos. În acest caz, dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga meciul ajunge în orice moment la un avans de 20 de puncte pe tabelă, atunci câștigi automat fără să aștepți finalul partidei, cum s-a întâmplat la meciul dintre Kings și Bulls.

Un meci în care Chicago Bulls a trecut peste calculele hârtiei și deficitul de 22 de puncte din teren, învingând neverosimil în deplasare pe Sacramento Kings, ocupanta locului 7 în Conferința de Vest, cu 113-109.

Un succes extrem de important pentru Chicago Bulls, echipă care își consolidează locul de play-in în Conferința de Est a NBA și care încă nu și-a luat gândul de la o prezență în playoff.

În meciul din Sacramento eroii lui Bulls au fost Coby White, jucător care a stabilit un nou record personal cu cele 37 de puncte marcate, acesta fiind secondat de veteranul DeMar DeRozan, cu 33 de puncte, dintre care 19 reușite în ultimul sfert al partidei.

Soarta meciului s-a decis în sfertul al patrulea, un sfert adjudecat autoritar de Bulls, cu 36-18, după ce Kings au avut un avans de 22 de puncte cu trei minute și 28 de secunde rămase din sfertul al treilea.

Bulls își continuă seria de meciuri în deplasare pe terenul lui Utah Jazz, în timp ce Kings speră să confirme locul superior din clasament pe terenul lui Los Angeles Lakers, echipa de pe locul al zecelea în Conferința de Vest.

Avans 20 de Puncte

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, cum a fost cazul celor care au mizat pe un succes al lui Kings, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă formația adversă, Bulls în acest caz, a întors rezultatul și a câștigat ulterior meciul!

Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pe Betano poți urmări, printre altele, și meciurile de baschet din NBA și, în timpul transmisiei LIVE poți paria direct din ecranul principal fără a fi nevoit să ieși din meci cu riscul de a pierde astfel o fază importantă.