euroliga-streaming

Ce pariem azi: playoff-ul Euroligii se poate decide diseară

Începe penultima etapă a Euroligii și poate fi stabilită componența playoff-ului. 7 echipe sunt deja calificate, a opta va fi decisă în meciul dintre Baskonia și Maccabi Tel Aviv.

Euroliga: streaming live, cote cu marjă 0% și cote mărite!

Patru meciuri sunt programate diseară în Euroligă. Cele mai mari implicații sunt la cel dintre Baskonia și Maccabi Tel Aviv, care poate decide locul 8. Baskonia are șanse foarte mari să meargă în playoff: în ultima etapă va întâlni ultima clasată, Anadolu Efes, și poate fi depășită de Maccabi doar dacă pierde ambele partide. Spaniolii sunt și într-o formă mult mai bună, după ce au câștigat toate meciurile din luna martie. Maccabi are, în schimb, doar o victorie în ultimele 5 etape ale Euroligii.

Cotele mărite de azi sunt pe Maccabi și Barcelona Lassa! Barcelona poate scăpa de penultimul loc diseară: joacă la Anadolu Efes, care are 7 înfrângeri consecutive în competiție. Oferta de cote mărite crește valoarea biletului de la 9.12 până la 10.50!

Cotele cu marjă 0% ale zilei sunt la duelul de playoff din Rusia între Khimki și Fenerbahce. Oaspeții au pierdut în Europa doar cu ȚSKA Moscova și Olympiakos în 2018 și vor termina sezonul regulat pe locul 2. Khimki este acum pe 6 și poate termina oriunde între locurile 4 și 8.

Miami: Semifinalele la feminin și ultimele sferturi la masculin

Openul de la Miami a adus-o pe scenă pe Danielle Collins, jucătoare din Statele Unite clasată pe 93 care a ajuns până în semifinale! Aseară a învins-o în două seturi pe Venus Williams și a demonstrat că poate face față la un nivel foarte înalt. După ce a trecut cu brio primul examen dificil, Collins va juca de la ora 4:00 împotriva Jelenei Ostapenko, favorita numărul 6. Letona a făcut două victime importante în tururile anterioare: Petra Kvitova și Elina Svitolina.

Cealaltă semifinală începe mult mai devreme, la 20:00. Victoria Azarenka a profitat de wildcard-ul primit și a obținut victorie după victorie – în tot turneul are un singur set pierdut! Azarenka a arătat cel mai bun joc la Miami și, conform cotelor Betano este în acest moment favorita să câștige turneul!

Pe tabloul masculin sunt ultimele două sferturi de finală: Pablo Carreno Busta – Kevin Anderson de la 22:00 și Alexander Zverev – Borna Coric de la 2:00 noaptea. Ultimul are cote cu marjă 0% pentru pariurile pe rezultat final!

Leave a Reply