grammy 2018

Cotele la pariuri pentru premiile Grammy indică „Despacito” drept mare favorită

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy are loc pe 28 ianuarie 2018, în orașul New York din Statele Unite ale Americii.

Melodia „Despacito” are cele mai mari șanse de a câștiga marele premiu atât la categoria Melodia Anului, cât și la Înregistrarea Anului. Pentru ambele, cota oferită de casele de pariuri este de 1,35. Nu este mare, dar poate aduce un câștig potential sigur. Cântecul lui Fonsi și  Daddy Yankee a fost cel mai ascultat din 2017, cu peste 4,7 miliarde de vizualizări pe Youtube.

Vezi aici toate cotele la pariuri pentru Premiile Grammy

Pentru Albumul Anului, DAMN al lui Kendrick Lamar este favorit, luptându-se cu Melodrama (Lorde) și 24K Magic (Bruno Mars). Specialișii afirmă că aici ar putea fi loc de o surpriză, iar albumul 4:44 al lui Jay-Z să obțină voturile juriului și să câștige cu o cotă de 10,00.

Cine va fi cel mai bun debutant? Alessia Cara are prima șansă și poate dubla miza pariată. Cântecul „Stay” în colaborare cu Zedd este unul dintre cele mai emblematice din lista noilor stele. Uzi, cu o cotă de 10,00, are ultima șansă privind cotele, dar ar putea da oricând lovitura.

Premiile Grammy au loc duminică. Aflate la a 60-a ediție, vor aduce o reală recunoaștere a celor mai bune compoziții muzicale.

Leave a Reply