Pariezi FĂRĂ RISC pe Betano în Liga Campionilor!

Finala din optimile de finală ale Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Paris Saint-Germain este cu siguranță cea mai așteptată partidă a acestei săptămâni! Adrenalina crește, cotele Betano sunt pe măsura așteptărilor! Fă-ți cont și ai 100% Bonus de Bun Venit!

 

DUEL DE GALĂ PENTRU UN LOC ÎN SFERTURILE COMPETIȚIEI

Real Madrid și Paris Saint-Germain se vor lupta pe Santiago Bernabeu pentru un loc în sferturile de finală, după ce partida de pe Parc des Princes s-a încheiat cu victoria francezilor, scor 1-0, grație golului marcat de Kylian Mbappe în ultimele secvențe ale partidei.

Starul parizienilor va fi însă cel mai probabil absent de pe teren la confruntarea de miercuri seară, acesta suferind o accidentare ușoară la antrenament în urma unui contact cu Idrissa Gueye. O absență care ar putea cântări mult în economia calificării în sferturile de finală, ținând cont și de handicapul totuși ușor de recuperat pentru madrileni. 

Cei doi giganți s-au întâlnit de trei ori în ultimii șapte ani pe Santiago Bernabeu, iar bilanțul le este favorabil galacticilor. În 2015, aceștia s-au impus la limită, scor 1-0, iar în duelul din 2018 (tot în optimile Ligii), Real a trecut de PSG cu 3-1, grație dublei lui Cristiano Ronaldo și a reușitei lui Marco Asensio. 

 

FĂ-ȚI CONT PE BETANO ȘI SUSȚINE-ȚI ECHIPA FAVORITĂ

Lionel Messi sau Karim Benzema? Neymar sau Eden Hazard? Cea mai importantă competiție continentală intercluburi va rămâne fără o importantă pretendentă și fără nume uriașe după partida de miercuri de pe Santiago Bernabeu.

Atmosfera este una aparte așa că celebrăm Finala din Optimile Ligii cu o ofertă pentru toți utilizatorii noi! Te așteptăm să te înregistrezi acum pe Betano cu codul REALPSG, verifică-ți contul, iar noi îți oferim un Pariu Gratuit de 33 LEI fără depunere pentru meciul săptămânii în Europa!  

Mai mult decât atât, după ce efectuezi prima depunere pe Betano, vei primi 100% până la 500 de LEI Bonus de Bun Venit! Ce mai aștepți? Intră pe site sau în aplicația disponibilă în AppStore sau Google Play și înregistrează-te acum pentru a lua parte la duelul așteptat de întreaga suflare a iubitorilor de fotbal!