AC Milan – Liverpool, primul șoc din noua fază principală a Ligii Campionilor

Marți, 17 septembrie, debutează nouă fază principală din Liga Campionilor, o competiție care din acest sezon adună la start un număr de 36 de echipe care vor disputa fiecare câte opt meciuri pentru un clasament la comun. Primul mare meci din noul sezon le opune pe AC Milan și FC Liverpool, două echipe care au câștigat de mai multe ori competiția în istorie, oferind două finale memorabile în ultimii 20 de ani. În afara meciului de pe San Siro marți seara mai sunt programat alte șapte partide, un bun prilej pentru a activa Modul Multiplu pe Betano.

Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 25

Din oferta Betano de marți, 17 septembrie, am ales cele șase meciuri programate în Liga Campionilor și am mizat pe cote mai mare de 1.50 la fiecare partidă în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri – Peste/Sub și Ambele echipe înscriu – Da/Nu.

Juventus – PSV Eindhoven (19:45)
Rezultat final – Juventus (cota 1.80)

Un singur meci a pierdut Juventus din ultimele 24 disputate pe teren propriu. De cealaltă parte, PSV Eindhoven s-a impus în doar două din precedentele nouă meciuri jucate în deplasare la nivelul Ligii Campionilor.

Young Boys – Aston Villa (19:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.52)

Echipa din Berna nu a câștigat niciun meci din cele șase disputate pe teren propriu sezonul acesta în competiția internă din Elveția. Aston Villa a primit gol în fiecare din cele patru meciuri disputate în Premier League până acum. Formația din Birmingham a încasat gol în ultimele 12 meciuri pe teren străin indiferent de competiție.

Bayern Munchen – Dinamo Zagreb (22:00)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.85)

O partidă în care, în mod normal, se pune doar problema diferenței de scor și a numărului de goluri marcate. Bayern are parte de un început perfect de sezon, cu victorii pe linie în toate competițiile. Bavarezii au câștigat cu 5-0 la ultimul duel cu Dinamo Zagreb pe teren propriu, în 2015.

AC Milan – Liverpool (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.53)

Liverpool a câștigat trei din cele patru meciuri din Premier League în actualul sezon, fiind învinsă de Nottingham Forrest pe teren propriu înaintea deplasării de la Milano. AC Milan a pierdut ambele confruntări cu Liverpool din sezonul 2021/22 al Ligii Campionilor. Din cele patru meciuri jucate sezonul acesta Milan a obținut o singură victorie, 4-0 cu Venezia în ultima etapă de campionat. Un meci rezolvat de rossoneri în primele 29 de minute.

Sporting Lisabona – Lille (22:00)
Rezultat final – Sporting Lisabona (cota 1.70)

Forma ”leilor” din Lisabona recomandă o victorie pentru Sporting, echipă care a câștigat cinci meciuri la rând în campionatul portughez, cu 19 goluri marcate și doar două primite. Lille vine după trei înfrângeri consecutive, returul cu Slavia Praga din playoff și două partide în campionatul Franței. Sporting s-a impus în ambele dispute cu Lille din faza grupelor Europa League din sezonul 2010/2011.

Real Madrid – Stuttgart (22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.07)

Ultimele trei echipe germane care au jucat pe Santiago Bernabeu au reușit să termine la egalitate prima repriză cu Real Madrid. Echipa gazdă s-a impus în două din aceste partide. Stuttgart a marcat de șapte ori sezonul actual în Bundesliga, iar patru dintre reușite au venit în primele 22 de minute. Real Madrid a câștigat fără gol primit cele două meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon, în competiția internă.

Pe cele șase meciuri de fotbal de mai sus din Liga Campionilor am obținut cota 27.25 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.362,60 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 262,52 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.