US Open: va câștiga Simona Halep un nou grand slam?

Începe ultimul turneu de grand slam al anului și Simona Halep e sigură că își va păstra primul loc în clasamentul WTA. Poate câștiga Openul de la New York? E în formă excelentă, iar Betano oferă o cotă de 9.50!

Simona Halep poate completa anul 2018, deja uriaș, cu câștigarea unui nou titlu de grand slam. După ce a fost aproape tot anul pe primul loc în ierarhia WTA, a jucat finala la Australian Open și a câștigat-o pe cea de la Roland Garros, ultima mare provocare a Simonei începe azi, la New York.

Luna august a fost prolifică pentru tenisul românesc, cu două mari victorii în America de Nord. Mai întâi, Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul de la San Jose, iar apoi Simona Halep pe cel de la Montreal. Acolo a întâlnit-o în finală pe Sloane Stephens, adversara în fața căreia s-a impus și în ultimul meci de la Roland Garros. Stephens este campioana din 2017 de la US Open și o poate înfrunta, din nou, pe Simona în semifinale. Cel mai greu meci de până acolo va fi cel din optimi, unde tenismena din România ar putea da de Serena Williams.

Simona Halep, Serena Williams, Angelique Kerber și Sloane Stephens sunt primele favorite în acest an, conform bookmakerilor. Pe Betano, cota pentru victoria Simonei a fost mărită la 9.50!

Mihaela Buzărnescu, aflată pe locul 21 în clasamentul WTA, are o cotă de 70.00. În drumul spre fazele finale, Buzărnescu ar putea juca în șaisprezecimi cu Kiki Bertens și în optimi cu Caroline Wozniacki. O altă cotă oferită de Betano este ca Buzărnescu și Halep să ajungă în sferturile de finală: 27.00. Pe toată durata turneului, Betano va avea cote mărite, misiune speciale pe tenis și super promoții. Oferta „Avans de 2 Seturi” revine! Dacă ai pariat pe un tenismen iar acesta conduce cu 2-0 la seturi, pariul tău va fi declarat câștigător, indiferent de rezultatul final! În plus, toate meciurile de pe tabloul principal vor fi transmise cu streaming live. Înregistrează-te pe Betano și fii la curent cu toate promoțiile oferite la US Open!

Leave a Reply