simona halep cincinnati

Trei româce pe tabloul principal de la Cincinnati (streaming live pe Betano)

64 de jucătoare se află pe tabloul principal de la Cincinnati, turneu Premier 5 care debutează luni în SUA, cu premii totale în valoare de 2,8 milioane de dolari. Toate meciurile sunt transmise cu streaming live pe Betano.com și pot fi vizionate gratuit de către clienții noștri.

Cote pariuri și streaming live pe turneul de tenis de la Cincinnati

Dintre cele 64, trei vor fi din România: Simona Halep, favorita numărul 1, Irina Begu și Ana Bogdan. Halep va intra direct în turul al doilea, acolo unde ar putea-o întâlni chiar pe conaționala Irina Begu.

Begu va debuta luni seară contra Ajla Tomljanovic (Australia, locul 60 WTA), iar Bogdan o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova (46 WTA).

Ana Bogdan a ajuns cu greu pe tabolul principal, trebuind să treacă de calificări, acolo unde le-a eliminat în ordine pe Monica Niculescu și Donna Vekic. Sorana Cârstea a fost eliminată de  Ajla Tomljanovic în calificări.

Simona Halep vine obosită la Cincinnati, după victoria recentă la Rogers Cup. De aceea, Simona ar putea avea un traseu scurt în cadrul acestui turneu, mai ales că obiectivul este US Open.

Totuși, majoritatea numelor mari sunt prezente la Cinci. În ordine, iată-le pe primele 8 favorite:

1. Simona Halep
2. Caroline Wozniacki
3. Sloane Stephens
4. Angelique Kerber
5. Elina Svitolina
6. Caroline Garcia
7. Garbine Muguruza
8. Petra Kvitova

Toate vor debuta, fără excepție, în turul al doilea.

Câștigătoarea de anul trecut este Garbine Muguruza, care a câștigat finala contra Simonei Halep, într-un meci dur încheiat 6-1 6-0.

Serena Williams va juca, de asemenea, însă sora sa – Venus – s-a retras.

Câștigătoarea va primi 530.000 de dolari și 900 de puncte în clasamentul WTA.

Leave a Reply