simona halep montreal wta 2016

Simona Halep, veste proastă la Montreal


Simona Halep va debuta la turneul Premier Mandatory de la Montreal direct în turul al doilea. Jucătoarea din România va avea un meci mai dificil decât se anunțase inițial, deaorece tabolul competiției a suferit modificări.

Retragerea neașteptată a Serenei Williams de la Montreal i-a obligat pe organizatori să reconfigureze tabolul principal.

Astfel, Simona Halep, a patra favorită a competiției va trebui să joace în turul 2 contra unei jucătoare de Top 50 WTA, câștigătoarea din meciul Daria Gavrilova (loc 46 WTA)  – Annika Beck (loc 37 WTA). În turul 3, Halep ar putea-o întâlni cel mai probabil pe Karolina Pliskova, iar în sferturile de finală pe Petra Kvitova.

Inițial, sorții hotărâseră pentru Halep un tur 2 mult mai ușor, cu învingătoarea dintre Kristina Mladenovic și o jucatoare venită din calificări. Această variantă a căzut complet.

Jucătoarea noastră a devenit, după retragerea Serenei Williams, favorita numărul 4 de la Montreal, după Angelique Kerber, Garbine Muguruza și Agnieszka Radwanska.

Finalistă anul trecut la Montreal, Halep beneficiază la casele de pariuri de șansa a doua la trofeu, cu o cotă pe Betano.com de 7,50. Garbine Muguruza este prima favorită, cu cota de 5,60.

Constănțeanca a fost învinsă în finala din 2015 de Belinda Bencic, în finală.

Turneul de Montreal, cunoscut și sub numele de Rogers Cup, oferă câștigătoarei un premiu de 497.000 de dolari și 900 de puncte WTA. Finalista va fi bonificată cu 241.000 de dolari. Premiile totale sunt de  2.413.663 de dolari.

În Canada va participa şi Monica Niculescu (loc 61 WTA). Ea va juca în primul tur cu  Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA.

Halep și Niculescu vor face, de asemeena, pereche și la dublu, acolo unde debutează luni.

 

One Comments

  1. Pingback: Halep joacă marți noapte cu Gavrilova - Betano Blog

Leave a Reply