simona halep hard

Simona Halep hard bet

Simona Halep a făcut un anunț fără precedent în cariera sa, pentru finalul de an care programează turneele pe hard. Ea va participa la cele mai importante patru turnee ale finalului de an disputate pe suprafață dură.

Click pentru pariurile speciale pe Simona Halep, la turneele de hard din 2017

Așa cum se pote observa din infograficul de mai sus realizat de Betano, Simona va deschide sezonul de hard la final de iulie cu turneul de la Washington, acolo unde va juca în premieră.

Apoi va intra la Rogers Cup, așa cum mai este denumită întrecerea ce  are loc alternativ la Toronto sau Montreal. Anul acesta, fetele vor juca în prima locație. Cu premii totale de 2,4 milioane de dolari, Toronto este un turneu Premier 5, iar Simona vine din postura de campionă en-titre.

Cele mai importante turnee de tenis se pot viziona cu streaming live pe Betano!

Din nordul canadian, jucătoarea noastră va migra la mijlocul lui august în Cincinnati, un alt turneu importante de Premier 5, cu premii de 2,5 milioane de dolari. Cea mai bună performanță a Simonei a fost o finală, acum doi ani.

La final de august va avea loc ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open. Cu o semifinală în 2015, Halep poate spera ca jocul său bun pe suprafață dură să îi aducă mai mult, dublat de pregătirea mentală superioară pe care a arătat-o în acest an.

Betano a creat un pariu special pentru aceste turnee de hard ale Simonei, oferind cota de 500,00 dacă ea le va câștiga pe toate și cota de 40,00 dacă va ajunge peste tot în semifinale.

Leave a Reply