serena williams us open

Serena Williams primește o veste mare înainte de meciul cu Halep


Serena Williams a rescris luni noapte istoria tenisului mondial, nu doar pe a celui feminin, dar și pe a celui masculin.

Americanca a adunat cele mai multe victorii în turneele de Mare Șlem, un total de 308. Nimeni din circuitul feminin sau masculin nu se poate lăuda cu așa ceva.

Sâmbătă, la US Open, Serena a depășit-o pe Martina Navratilova, jucătoarea care avea cele mai multe victorii în meciurile de Mare Șlem feminin, 306 la număr. În același timp l-a egalat pe Roger Federer, care are 307 de victorii.

Apoi, luni noapte, după victoria din optimile de finală de la US Open, Serena a adunat 308 victorii și l-a depășit și pe Federer, deținând acum de una singură recordul de cele mai multe partide câștigate în turneele de Grand Slam.

Serena caută un alt mare record

În vârstă de 34 de ani, Williams caută la US Open al 23-lea titlu de Mare Șlem al carierei. La acest moment deține 22 de titluri, un record pe care îl împarte cu legendara Steffi Graf.

Simona Halep, în drum

În drumul său se află, în sferturile de finală, Simona Halep. Românca este în formă bună, dar este condusă cu 7-1 la meciurile directe de Serena Williams.

Iar al nouălea meci vine în acest context în care Serena Williams este pe val, a stabilit un nou record și țintește un altul în turneele de Grand Slam.

Va putea Halep să îi strice petrecerea Serenei? Vom afla miercuri, la ora 18:00, în meciul pe care cele două le vor juca în sferturile de finală.

Pariază pe US Open

Leave a Reply