wimbledon 2017

Pariuri speciale pentru Wimbledon 2017

Casa de pariuri online Betano.com a creat pe site zeci de tipuri de pariuri pentru Wimbledon 2017. Nu le rata pe cele pe care poți miza doar înainte de startul turneului!

Pariuri live pe toate meciurile la masculin și feminin de la Wimbledon 2017

Pariuri pe câștigători

Cele mai interesante și populare tipuri de pariuri înainte de ziua de 3 iulie în care încep partidele de pe tabloul principal  sunt cele pe câștigătorul și câștigătoarea turneului.

Pe tabloul masculin, Betano îi oferă prima șansă lui Roger Federer (cota 3,15), urmat de Andy Murray și Rafael Nadal. La feminin Petra Kvitova este principala favorită (cota 6,00), urmată de Karolina Pliskova și Johanna Konta.

Simona Halep are a șaptea șansă la trofeu, cu o cotă de 18,00.

Aceste tipuri de pariuri sunt disponbile atât înainte, cât și în timpul turneului, dar cotele se vor modifica pe măsură ce se va avansa la Wimbledon.

Pariuri speciale doar înainte de turneu

Pariurile antepost, disponibile doar înainte de startul Wimbledonulu, sunt disponibile aici, atât pentru tabloul masculin, cât și pentru cel feminin.

Se poate miza pe cel mai scurt sau cel mai lung game, set sau meci, pe numărul de ași, break-uri sau duble greșeli, pe cine va ajunge în finală sau își va câștiga sfertul de tablou și multe altele.

Pariuri pe Simona Halep

Pentru Simona Halep se poate paria pe media din turneu a dublelor greșeli, așilor și break-urilor. Click aici pentru a vedea toate aceste pariuri.

Leave a Reply