simona halep beijing pariuri

Ziua de pariuri pe Betano, miercuri 5 octombrie

Miercuri, 5 octombrie, Betano  găzduiește  mai multe evenimente sportive foarte interesante pentru a plasa pariuri sportive, inclusiv meciul Simonei Halep de la Beijing. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive de miercuri, oferite de Betano.com.

Vă prezentăm mai jos evenimentele de interes, într-o zi fără fotbal important.

Tenis

WTA Beijing: Simona Halep – Shuai Zhang, în optimi (14:30)

Simona Halep o întâlnește joi de la ora 14:30, în optimile de finală ale turneului WTA de la Beijing, pe chinezoaica Shuai Zhang. Meciul trebuia să aibă loc miercuri  noapte, dar ora a fost modificată de organizatori.

Halep o cunoaște bine pe Zhang, fiind eliminată de aceasta recent, în primul tur de la Australian Open, în acest an. A fost o eliminare surpriză, iar Zhang a avansat spre fazele finale la Melbourne.

La Beijing, Halep este decisă să își ia revanșa. Chiar înainte de meci, ea a afirmat că aștepta o revedere cu Zhang pentru a juca mai bine. „De data aceasta doresc să câștig”, a afirmat Simona.

Jucătoarea noastră este clar favorită, având o cotă de peste 1.1 la victorie, pe Betano. Dacă va face din nou surpriza, Shang are o cotă de peste 6.

Partidele de la Beijing  se pot urmări cu streaming live pe Betano.com.

Pariuri Baschet

În absența evenimentelor de fotbal, miercuri există mai multe meciuri interesante de baschet. Sunt trei partide  care merită atenția.

Primul este amicalul Barcelona – Oklahoma City, în care echipa din Spania este favorită la victorie.

Apoi este Supercupa din Turcia dintre Fenerbahce și Efes.

Nu în ultimul rând, în Grecia se joacă Cupa dintre Panathinaikos și PAOK.

Oferta Betano pentru baschet este una foarte mare și o poți vedea aici.

Leave a Reply