us open

Cine sunt favoriții de la US Open

Turneul de tenis US Open bate la ușă. Ultimul Grand Slam al anului va începe pe 27 august, iar Betano a stabilit deja lista cu favoriții și cotele acestora la câștigarea trofeului. Toate meciurile vor fi transmise cu streaming live pe Betano.com.

Pe tabloul feminin, cel care ne intresează mai mult în România, Simona Halep este cotată cu șansa a treia și cu o cotă de 9,50 la câștigarea finalei. Principala favorită este Serena Williams, cu o cotă de 6,50,urmată de Angelique Kerber, cu 8,50. Monica Niculescu a primit un multiplicator de 500,00 pentru câștigarea trofeului, cel mai mare oferit de Betano, alături de Kirsten Flipkens.

Pe tabloul masculin, cotele sunt mult mai strânse. Novak Djokovic este principalul favorit și a primit o cotă de  de 3,75. Jucătorul sârb este urmat în ordine de Rafael Nadal (5,00) și Roger Federer (5,75). Cei trei sunt singurii care au cote de până la 10,00. Al patrulea favorit – Alexander Zverev- are 10.00, urmat de Andy Murray și Juan Martin del Potro, ambii cu 15,00.

Pariuri speciale pe US Open

În plus, Betano oferă o pagină dedicată cu pariuri speciale pentru turneul de Mare Șlem american.

Acum poți paria pe numărul celor mai mulți ași dintr-un meci, pe dublele greșeli sau break-uri, pe numărul de partide care vor avea trei, patru sau cinci seturi, pe meciul cu cel mai mare număr de game-uri, pe numărul total de game-uri sau seturi (peste/sub), pe jucătorii care se vor retrage  din turneu și multe altele.

Vor ieși jucătoarele din România din calificări?

Betano propune și două pariuri pentru jucătoarele din România care evoluează în calificări. Vor reuși ele să ajungă pe tabolul principal? Este vorba despre Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian. Prima a primit o cotă de 10,00, iar cea de-a doua un multplicator de 50,00!

Leave a Reply