andy murray finala wimbledon 2016

Murray și Raonic se luptă pentru titlul de la Wimbledon


Finala de la Wimbleon se joacă duminică de la ora 16:00, între Andy Murray și Milos Raonic. Este a 11-a finală de Mare Șlem pentru Murray, britanicul în vârstă de 29 de ani.

Favorit numărul 2 la Wimbledon, Murray a câștigat doar două titluri de Mare Șlem din cele 10 apariții în finală. El speră să o câștige duminică pe a treia. „Sunt mai emoționat decât atunci când eram tânăr. Aceste turnee încep să însemne mult mai mult, atunci când înaintezi în vârstă, pentru că apreciezi mai mult istoria când avansezi în etate”.

Citește și: Serena Williams, campioană la Wimbledon

Finale doar cu Federer și Djokovic!

Va fi prima finală de Mare Șlem pe care Murray o joacă cu un alt oponent în afară de Roger Feder sau Novak Djokovic.

Iată ordinea adversarilor celor 10 finale de Grans Slam jucate de Murray: Federer, Federer, Djokovic, Federer, Djokovic, Djokovic, Djokovic, Djokovic, Djokovic, Djokovic.

Britanicul a câștigat ultimul Mare Șlem în 2013, la Wimbledon, contra lui Djokovic. Este prima finală a britanicului pe iarba londoneză după acel titlu de acum trei ani.

Primul titlu de Grans Slam fusese în 2012 la US Open, tot contra sârbului.

Prima finală de Mare Șlem pentru Raonic

Pentru Raonic (25 de ani) aceasta este prima finală de Mare Șlem. Canadianul a pierdut toate cele trei meciuri jucate contra lui Murray în 2016, iar palmaresul general este de 3 victorii și 6 înfrângeri.

În mod evident, Raonic pleacă având a doua șansă, iar Murray este marele favorit, așa cum nu a fost până acum niciodată în vreo finală de Mare Șlem.

Acest lucru este reliefat și de cotele la pariuri sportive. Raonic are o cotă de peste 4 pe Betano.com, iar Murray doar de 1,15.

1

Finala Wimbledon, streaming live legal

Finala de la Wimbledon se pot viziona cu streaming live pe internet. Dacă ești membru Betano.com și ai în cont minim 0,50 de bani poți vedea meciul dintre Raonic și Murray cu imagini video în direct, legal.

Pentru a vedea meciul, accesează Betano.com și apasă pe imaginile partidelor aflate în partea de sus a paginii. Intră în contul tău Betano.com, iar în pagina de meci vei vedea streamingul live.

Betano.com deține drepturile legale de transmisie ale turneului de la Wimbledon.

Tutorial: Cum pot vedea meciurile streaming live pe Betano.com

Leave a Reply