us open 2017

Marele meci Halep – Sharapova este la noapte. Specialiștii americani: „Simona Halep va câștiga la US Open, în sfârșit, primul său titlu de Mare Șlem, dacă…”

Prestigioasa revistă americană Sports Illustrated a publicat în ediția sa digitală un amplu material despre sportivii favoriți să câștige turneul de la US Open din 2017.

Turneul de la US Open începe luni, iar România își pune, ca de obicei în ultimii ani, speranțe într-un traseu cât mai bun al Simonei Halep. Speranțele sunt întemeiate, pentru că – așa cum se vede și din graficul de mai sus realizat de operatorul internațional de pariuri sportive Betano.com – Simona a reușit cea mai bună clasare din România în 2016, dar și cea mai mare performanță de la Irina Spîrlea încoace, o semifinală în 2015.

Simona face „valuri” peste Ocean

Ținând cont de aceste lucruri, dar și de poziția sa de top ocupată în ierarhia WTA, Simona face „valuri” în presa din Statele Unite, gazda US Open. Sports Illustrated, una dintre cele mai cunoscute publicații de sport din SUA, o vede pe româncă drept principala candidată la titlu. La pariuri online, Halep este a treia favorită, cu cota de 9,00 la câștigarea US Open.

Unul dintre editorialiștii Sports Illustrated, Stanley Kay, de asemenea și jucător de tenis, a afirmat că Simona Halep poate câștiga primul său titlu de Mare Șlem cu ocazia turneului care începe luni. El a afirmat că, în ciuda unor înfrângeri grele, românca este capabilă de această mare performanță.

„Simona Halep a fost atât de aproape să câștige French Open, în iunie. A ajuns în semifinale la Flushing în urmă cu doi ani, iar anul trecut s-a calificat în sferturile de finală. Simona a pierdut urât niște partide recente, dar a început sezonul având un puternic crez, acela de a câștiga un turneu de Mare Șlem în acest an. Rămân la opinia pe care mi-am exprimat-o înainte de începutul anului 2017, și anume aceea că Simona Halep va câștiga acum la US Open, în sfârșit, primul său titlu de Mare Șlem.”

Kay are însă, și un „dacă”: „Dacă Garbine Muguruza va fi eliminată pe traseu de o altă jucătoare”.

Însă, adîugăm și noi un „dacă”: „Dacă Halep va trece la noapte de Maria Sharapova”. Românca este favorită pe Betano în acest meci, cu o cotă de 1,50, rusoaica având un multiplicator de peste 2,20.

Click pentru toate pariurile și cotele online de la US Open 2017

Programul româncelor din turul 1 de la US Open

Luni, 28 august
Irina Begu – Kateryna Kozlova, 20:00
Caroline Wozniacki – Mihaela Buzarnescu, 23:30

Marți, 29 august
Simona Halep – Maria Sharapova, 2:00
Monica Niculescu – Kristina Mladenovic, 18:00
Sorana Cîrstea – Lesley Kerkhove, 18:00

Toate partidele de la US Open se pot viziona cu streaming live pe Betano.com!

Leave a Reply