simona halep us open 2016

US Open: Simona Halep debutează marți. Ce au făcut celelalte românce


Simona Halep va debuta marți, de la ora 18:00, la US Open, în turul 1. Luni noapte au jucat deja Monica Niculescu,  Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Maria Bogdan. Ultimele două au jucat un meci dramatic pe terenul american din New York.

Simona Halep începe marți asaltul pentru titlu

Nu mai este un secret că Simona Halep își dorește în 2016 titlul la US Open, primul de Mare Șlem din carieră. A avut un traseu bun pe hard în acest an, iar totul ar putea culmina cu o prestație de zile mari la New York.

Primul obstacol este belgianca Kirsten Flipkens, care a jucat în cadrul a șapte ediții de US Open, iar cea mai bună clasare a fost doar un tur 3, în 2009.

Halep este marea favorită a meciului. La pariuri sportive acest lucru este evident, cota româncei pentru victorie în acest meci fiind de marți dimineață de 1,09, conform site-ului de pariuri sportive Betano.com. Toate cotele partidei sunt aici.

Meciul va fi tramis cu streaming live pe Betano.com. Citește aici cum se poate vedea partida cu imagini video în direct.

Niculescu avansează

Monica Niculescu a învins-o luni dimineață noapte pe Barbora Strycova cu scorul de 6-3 6-7 6-1. Jucătoarea noastră a arătat un joc bun și a trecut de favorita numărul 18 a turneului. Deși putea închide setul al doilea, românca a fost învinsă la tie-break, dar a jucat bine în setul decisiv câștigând partida.

Begu pierde rapid

În alt meci, tot din turul 1, luni noapte, Irina Begu a fost eliminată de Lesia Tsurenko cu 6-0 6-4, într-un meci care a durat puțin peste o oră.

Begu a pierdut lase game-uri pe propriul serviciu și a fost învinsă, deși în anul 2015 o învingea pe Tsurenko la Wimbledon. Ea va continua la US Open la dublu, acolo unde face pereche cu Raluca Olaru.

Duel românesc dramatic

O partidă în totalitate românească a avut loc luni noapte între Ana Maria Bogdan și Sorana Cîrstea, în turul 1 de la US Open.

A fost un meci cu sufletul la gură, câștigat de Bogdan deși pierduse primul set cu 6-0 (în doar 20 de minute) și era condusă în cel de-al doilea cu 5-2!

Ana Maria Bogdan a câștigat consecutiv cinci game-uri în setul secund pe care și l-a trecut în cont cu 7-5, iar în setul decisiv a dominat-o pe Sorana Cîrstea câștigând cu 6-2.

Leave a Reply