Simona Halep stuttgart

Simona Halep luptă pentru o finală cu Maria Sharapova (streaming live pe Betano TV)

Jucătoarele de tenis Simona Halep și Irina Begu vor evolua sâmbătă în semifinalele turneelor de la Stuttgart și respectiv Istanbul. Ambele meciuri se pot viziona cu streaming live pe Betano TV.

Simona Halep se află în importantul turneu de la Stuttgart, acolo unde o va înâlni pe Laura Siegemund. Nemțoaica în vârstă de 29 de ani o conduce pe Simona cu 1-0 în meciurile directe, iar unica victorie a venit anul trecut tot pe zgura de la Stuttgart. Așadar, românca are de luat o revanșă, iar semifinala cu Siegemund nu pare una atât de ușoară.

Vizionează pe Betano.com partida Halep – Siegemund. Imaginile vor fi disponibile sâmbătă, după ora 19:45.

Betano a pregătit meciul Simonei cu cote Marjă 0% – cele care oferă câștiguri maxime pentru pariori. Astfel, oricine se poate bucura să parize la cote înalte, dar să și vizioneze meciul de astăzi al Simonei.

Simona a arătat un joc solid la Stuttgart și a învins-o vineri noapte pe Anastasija Sevastova din Letonia, 6-3 6-1.

Halep are șansa de a o întâlni duminică în finală pe Maria Sharapova, dacă ambele vor trece de meciurile sâmbătă. Sharapova joacă sâmbătă semifinala conta Kristinei Mladenovic, după ora 17:00, un meci transmis de asemenea cu streaming live pe Betano. 

În alt meci de sâmbătă, Irina Begu va juca la Istanul semifinala contra lui Elise Mertens. Begu a pierdut cu Mertens chiar în acest an, la Fed Cup, dar pe suprafață dură.

Vizionează pe Betano.com partida Begu – Mertens

Leave a Reply