simona halep indian wells

Indian Wells: Partidele lui Halep și Begu sunt pe Betano TV

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Patricia Țig au rămas în cursă la Indian Wells. A cincea româncă de pe tabloul principal a fost eliminată miercuri seară.

Toate meciurile de la Indian Wells se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. Tot ceee ce trebuie să faci este să accesezi pagina turneului de pe Betano și să alegi meciul dorit. Pentru a vedea imaginile video trebuie să ai un cont pe Betano și minim 0,50 de lei (50 de bani) depuși.

Inițial România a avut cinci sportive pe tabolul de simplu, însă Sorana Cîstea a părăsit competiția miercuri, învinsă în primul tur de Monica Niculescu cu 6-4 3-6 1-6.

Tot în primul tur va juca Patricia Țig, joi de la ora 21:00, contra jucătorei Mariana Duque.

În turul al doilea vor  intra direct Irina Begu (favoita nr. 29) și Simona Halep (favorita nr. 4). Begu știe deja că o va întâlni vineri de la ora 20:00 pe Louisa Chirico, fiind favorită la victorie cu o cotă de peste 1,70 pe Betano.

Halep nu și-a aflat încă adversara și nici ziua în care va evolua (va fi vineri sau sâmbătă). Jucătoarea noastră are cota de 4,00 pentru a câștiga partea sa de tablou, cota 8,00 să ajungă în finală și a șasea șansă, cu cota de 15,00, de a câștiga turneul pentru a doua oară. Pariurile speciale pe Indian Wells sunt aici.

De notat că tabolul principal de la Indian Wells a suferit modificări după retragrea Serenei Williams. Astfel, sferturile de finală ar putea arăta astfel:

[3] Pliskova vs. [7] Mugurza
[5] Cibulkova vs. [8] Kuznetsova
[4] Halep vs. [9] Keys
[2] Kerber vs. [6] Radwanska

Leave a Reply