roger federer semifinale wimbledon 2016

Finala de la Wimbledon se stabilește astăzi


Vineri au loc ambele semifinale de la Wimbledon, Milos Raonic – Roger Federer și Tomas Berdych – Andy Murray. Iată la ce ne putem aștepta, dar și unde ambele partide se pot viziona cu streaming live, legal, pe internet.

Milos Raonic – Roger Federer (15:00)

Federer a câștigat dramatic sfertul de finală jucat cu Marin Cilic. Condus cu 2-0, elvețianul a revenit și învins, fiind doar a noua revenire din carieră de la 0-2 la seturi.

Va reuși Federer să câștige cel de-al 18-lea titlu de Mare Șlem al carierei, un lucru pe care îl râvnește, dar nu îl reușește de patru ani de zile? Cu siguranța, el asta speră.

Și mai este o întrebare al cărei răspuns îl vom afla pe teren: mai are el suficientă energie rămasă ca la 34 de ani să bată un puști de 25 după un meci jucat acum câteva zile în cinci seturi?

Raonic nu poate uita un meci pierdut cu 6-4 6-4 6-4 în fața lui Federer,  la Wimbledon, în 2014. A fost un meci mai strâns decât arată scorul, iar de data aceasta, cu siguranță, canadianul speră la mai mult. De la momentul 2014, Raonic l-a învins pe Federer cu 6-4 6-4 în ianuarie și a ajuns în semifinale la Australian Open, pierzând în decisiv în fața lui Andy Murray din cauza unei accidentări, după ce condusese cu 2-1.

În mod cert, Federer va avea de luptat cu un alt Raonic, dar legenda elvețiană merge înainte. Spiritul de mare campion, dublat de tehnică, experiență și viziune poate face diferența.

De aici și cotele echilibrate la pariuri sportive, Federer cu 1,6 și Raonic cu 2,5 pe Betano.com.

Tomas Berdych – Andy Murray (17:00)

Favoritul partidei este Andy Murray, dar Berdych nu este un diletant. A fost finalist la Wimbledon și știe cum să trimită acasă jucători mari pe iarba londoneză, așa cum a arătat în timp cu Novak Djokovic sau Roger Federer.

Murray are opt victorii în fața lui Berdych și șase înfrângeri, așa că ne putem aștepta la un meci disputat. Britanicul știe că are o șansă unică să câștige turneul din țara sa, iar acest lucru îi va oferi o motivație în plus.

Berdych este văzut în mod clar outsider în acest meci, beneficiind de cota 6,50 pe Betano.com la victorie.

1

Ambele semifinale, streaming live pe internet

Ambele semifinale de vineri de la Wimbledon, se pot vedea cu streaming live pe internet. Dacă ești membru Betano.com și ai în cont minim 0,50 de bani poți vedea partidele lui Federer și Murray cu imagini video în direct, legal.

Pentru a vedea meciul, accesează Betano.com și apasă pe imaginile partidelor aflate în partea de sus a paginii. Intră în contul tău Betano.com, iar în pagina de meci vei vedea streamingul live.

Betano.com deține drepturile legale de transmisie ale turneului de la Wimbledon.

Tutorial: Cum pot vedea meciurile streaming live pe Betano.com

Leave a Reply