djokovic us open

Djokovic, mare favorit cu Wawrinka în finala US Open. Kerber câștigă la feminin


Duminică seară, de la ora 23:00, are loc marea finală masculină de la US Open, în care se vor întâlni Novak Djokovic și Stanislas Wawrinka. Sâmbătă, finala feminină i-a adus trofeul germancei Angelique Kerber.

Novak Djokovic a avut un traseu atipic până în finala de la US Open. A jucat doar 14  seturi în șase meciuri, beneficiind de două retrageri și un abandon. A jucat practic doar trei  partide complete din șase.

Ultima partidă, cea din semifinale terminată cu 6-3, 6-2, 3-6, 6-2 în fața lui Gael Monfils, a arătat un Djokovic cu probleme fizice. Sârbul a avut nevoie de mai multe pauze medicale din cauza unor dureri la umăr. După meci, a afirmat că este complet apt din punct de vedere fizic pentru finală.

Numărul 1 mondial conduce cu un scor clar, 20-4, partidele directe cu Wawrinka și este marele favorit să învingă la New York și să adune al 13-lea titlu de Mare Șlem.

Cu toate acestea, elvețianul știe cum să câștige la nivel înalt contra lui Djokovic. Wawrinka este un jucător de top și a avut recent partide memorabile în compania sârbului. În 2014, l-a eliminat în cinci seturi în sferturile de finală de la Australian Open. În 2015, a câștigat finala de la Roland Garros în fața lui Djokovic, în patru seturi.

Elvețianul a ajuns în finală după o semifinală câștigată cu 4-6 7-5 6-4 6-2 în fața celui de-al cincilea favorit, Kei Nishikori. El are un total de 24 de seturi jucate până acum la US Open.

Djokovic este favoritul clar al partidei. La pariuri sportive, Betano.com oferă cote cu Marjă 0% pentru acest meci. Acest lucru înseamnă opțiuni de pariere foarte atractive mizând pe victoriile lui Djokovic sau Wawrinka. Sârbul a primit o cotă de peste 1,3 pentru o eventuală victorie, iar Wawrinka una de peste 3,5. Toate cotele pentru acest meci la pariuri sportive sunt aici.

Kerber, victorie muncită

Angelique Kerber us open

Angelique Kerber a câștigat sâmbătă seară primul său titlu de la US Open, după o victorie în fața celei de-a zecea favorite Karolina Pliskova, cu scorul de 6-3 4-6 6-4.

Kerber și-a trecut în palmares al doilea titlu de Mare Șlem al anului, din trei finale jucate. Ea va urca de luni pe poziția 1 WTA, în locul Serenei Williams.

Foto: WTA

Leave a Reply