djokovic becker

Unde va merge Djokovic după despărțirea de Becker?

Novak Djokovic a încheiat colaborarea cu antrenorul Boris Becker și caută un nou tehnician pentru anul 2017. Cine va fi acesta?

Pentru moment se vehiculează mai multe nume, inclusiv actualul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill.

Betano.com are o mulțime de pariuri speciale pe tenis, inclusiv unul legat de noul antrenor al lui Nole: Cine va fi următorul antrenor al lui Djokovic?

Becker a dat de înțeles că oprirea colaborării cu sârbul  nu a fost o decizie luată peste noapte, ci una gândită de-a lungul ultimelor șase luni. Germanul a dat vina pe fostul său elev: „Nu s-a antrenat cât trebuia în acest an și știe foarte bine asta”. Djokovic a afirmat ca a fost o despartire de comun acord, precum in divorturile discrete.

Unul dintre numele vehiculate pe lista de antrenori a sarbului este Pete Sampras, acesta fiind indicat de presa americană drept cel mai indicat tehnician la care ar putea apela fostul număr 1 mondial.  Cu toate acestea, Sampras are abia a noua șansă, pe Betano.com, de a începe o colaborare cu Nole.

Prima șansă o are Andre Agassi, urmat de John McEnroe și  Patrick Rafter.

Darren Cahill, actualul antrenor al Simonei Halep, are a șasea șansă pe Betano.com de a deveni antrenorul sârbului. Legat de o posibilă despărțire de Cahill, Simona Halep nu a făcut până acum nici o declarație, iar lucrurile sunt în suspans.

Leave a Reply