cupa davis logo

Cupa Davis: Austria – Romania, streaming live pe Betano

Începând de vineri, România joacă în Austria în primul tur al barajului de menținere în Grupa I a zonei Europa-Africa din Cupa Davis.

Meciul se joacă în orașul Wels, pe zgură și este transmis cu streaming live pe Betano.com. Click aici pentru a urmări toate partidele României, contra Austrei, dar și cel celelelate meciuri din Grupa Mondială ale Cupei Davis.

Căpitanul României, Andrei Pavel, a ales următorii jucători: Dragoș Dima (25 ani, 489 ATP la simplu), Nicolae Frunză (19 ani, 544 ATP la dublu), Bogdan Borza (20 ani, 707 ATP la simplu) și Horia Tecău (32 ani, 9 ATP la dublu).

Primul meci se joacă vineri între Dragoș Dima și Gerald Melzer (133 ATP), urmat de Bogdan Borza contra lui  Dominic Thiem.

Sâmbătă, de la ora 15:00, are loc partida de dublu dintre Horia Tecău și Nicolae Frunză contra lui Dominic Thiem și Philipp Oswald.

Este de așteptat ca întâlnirea să fie una echilibrată. România o conduce pe Austria cu scorul general de 3-2. Ultima confruntare a avut loc în anul 2002, la Constanța, cu 5-0, în primul tur al zonei Europa-Africa, Grupa I.

Leave a Reply