roger federer wimbledon 2016

Cine face pasul în semifinalele de la Wimbledon?


Miercuri, de la ora 15:00, încep sferturile masculine de finală de la Wimbledon. Fără Novak Djokovic, au calea deschisă nesperat spre trofeu nume precum Roger Federer sau Andy Murray, dar și revelația Sam Querrey. Pe cine va favoriza iarba londoneză?

Programul sferturilor

15:00 Roger Federer – Marin Cilic
15:00 Sam Querrey – Milos Raonic
17:00 Jo-Wilfried Tsonga – Andy Murray
17:00 Tomas Berdych – Lucas Pouille
INFO: Toate cele patru partide se pot vedea în direct, cu streaming live, pe Betano.com. 

Roger Federer – Marin Cilic

Legenda elvețiană poate lovi din nou la Wimlebon. Deși are o vârstă, Federer este foarte greu de învins de oricine în afară de Djokovic. Cum sârbul nu mai este, experiența și tehnica pot face diferența pe iarba londoneză.

Numai că parcă am mai văzut acest scenariu. În 2014, la US Open, după eliminarea lui Djokovic, Federer a rămas favorit, dar a fost eliminat în semifinale chiar de Maric Cilic. Va fi așa și acum? Greu de spus. Federer are o mare foame de trofee majore, nu a mai câștigat un turneu de Mare Șlem de patru ani.

Pentru Cilic este al patrulea an consecutiv când ajunge în sferturile de finală de la Wimbledon și ar putea face pasul pentru prima oară în semifinale. Vestea proastă pentru el este că îl întâlnește pe omul cu cele mai multe titluri la Wimbledon, șapte la număr, plus trei apariții în finală.

Deși nu a pierdut nici un set până acum la Wimbledon, se poate anticipa o victorie a lui Federer în patru seturi, care beneficiază de o cotă de 2,88 pe Betano.com.

Sam Quarrey – Milos Raonic

Toată lumea se așteaptă ca Raonic să îl elimine pe Quarrey, omul care l-a trimis acasă de la Wimbledon pe Novak Djokovic. Pentru cine crede în surprize dar și în jocul de până acum al americanului Quarrey, acesta beneficiază de o cotă de 3,85 la victorie, pe Betano.com.

Raonic a revenit de la 0-2 la seturi cu Goffin, este capabil de meciuri bune și nu cedează, dar oboseala ar putea să cântărească. Quarrey are un joc din talent și încă nepus la punct, neșlefuit ceea ce poate fi un dezavantaj sau un avantaj în același timp.

Jo-Wilfried Tsonga – Andy Murray

Tsonga a câștigat ultimul meci de la Wimbledon cu 19-17 în setul decisiv. Francezul a fost învins în anii 2010 și 2012 pe iarba londoneză de Andy Murray, mereu în patru seturi. Acum ar putea fi la fel, un meci disputat, dar avându-l ca învingător pe principalul favorit, Andy Murray. Britanicul beneficiază de o cotă de 1,09, iar pentru o victorie cu 3-1 la seturi cota este de 4,00.

Tomas Berdych – Lucas Pouille

Cehul Berdych, în vârstă de 30 de ani, se află pe locul 9 mondial și a ajuns în finala de la Wimbledon în 2010. De cealaltă parte a fileului se află un jucător de 22 de ani, francez, gata să facă surpriza. Greu de spus cine va câștiga, dar este un meci de văzut.

Foto: ATP

Leave a Reply