venus-williams-serena-williams

Ce pariem azi: Surorile Williams, adversare la Indian Wells

Venus și Serena Williams vor fi din nou adversare, de această dată în cadrul turneului pe care l-au boicotat 14 ani. Dinamo – Gaz Metan în Liga 1 Betano, Stoke vrea o minune cu Manchester City, Pușcaș caută un nou gol în Serie B.

Serena– Venus, 4:00

Au fost de 28 ori una împotriva celeilalte, însă niciun meci nu a avut un impact atât de puternic ca cel de la Indian Wells din 2001. Culmea, acela nu s-a jucat. Meciul anulat din semifinale a creat un scandal uriaș în tenisul american și a pornit un boicot al surorilor ce a durat 14 ani. Venus, accidentată în sferturi, și-a anunțat retragerea din turneu înaintea duelului cu Serena cu câteva ore înainte de startul meciului. Organizatorii nu au făcut anunțul oficial, sperând că sora mai mare s-ar putea recupera în timp. Vestea a ajuns la fani cu doar 10 minute rămase până la start, iar toți au considerat-o o strategie pentru a crește șansele în finală.

În ultimul act, împotriva lui Kim Clijsters, Serena a fost jignită în permanență de fani, care au ajuns până la a aplauda dublele greșeli făcute de ea. A câștigat finala, însă familia Williams a anunțat că nu va mai participa vreodată la Indian Wells. Boicotul a durat 14 ani, până în 2015, când Serena a ajuns în semifinale și a abandonat înaintea meciului cu Simona Halep, campioana ediției.

Acum, Serena e la primul turneu după o pauză maternală de mai bine de un an. A reușit să treacă de Zarina Diyas și de Kiki Bertens, însă, cum era de așteptat, nu cu aceeași ușurință pe care o arăta înainte. Venus a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul anterior, fiind primul succes al sezonului în afara Fed Cup. A avut eliminări rapide atât la Sydney, cât și la Australian Open. Meciul va începe după ora 4:00 și are cotele cele mai mari pe Betano, marja fiind 0. În plus, pe platforma Betano puteți urmări cu streaming live toate meciurile turneului!

Dinamo–Mediaș, 20:45

Florin Bratu debutează în Liga 1 Betano, Dinamo debutează în playout. Pentru echipa alb-roșie nu e permis nici măcar un semi-eșec în cele 14 meciuri rămase de disputat. Mediașul nu a mai câștigat pe teren dinamovist din martie 1949, unul obținut azi fiind doar o altă linie pe pagina recordurilor negative bătute de Dinamo în stagiunea actuală. Ar fi o surpriză uriașă, mai ales pentru că Gaz Metan nu are niciun succes în deplasare în Liga 1 Betano, iar ultimul de acasă a avut loc în septembrie.

Stoke – Manchester City, 22:00

Dacă pentru echipa din Manchester finalul sezonului e o formalitate, Stoke are nevoie disperată de puncte. Etapa i-a avantajat în lupta din sudul clasamentului, după ce doar Newcastle a luat 3 puncte dintre echipele aflate în zona periculoasă. Stoke e pe penultimul loc, la doar o lungime de poziția salvatoare. Nu are decât o înfrângere în ultimele 6 meciuri, număr egal cu cel de victorii – Stoke a remizat de 4 ori în 5 etape, toate 0-0 sau 1-1. Manchester City e intangibilă în Premier League, unde tocmai le-a învins pe Chelsea și Arsenal. Au, în schimb, două înfrângeri șocante în ultima lună: cu Wigan, din liga a treia, în Cupa Angliei, și cu Basel pe propriul teren în Champions League. Stoke – Manchester City are cote cu marjă 0% pe Betano!

Novara – Brescia, 21:30

George Pușcaș, împrumutat la Novara la finalul lui ianuarie, a avut un start fulminant, înscriind toate golurile echipei în primele 3 jocuri: 5. Novara a mai marcat o singură dată în următoarele 3, toate fără punct luat, și e din nou în zona tulbure a clasamentului. Echipa lui Pușcaș e la două puncte de locurile retrogradabile, iar de la 21:30 întâlnește o contra-candidată: Brescia, în revenire de formă, cu doar un eșec în 5 etape.

Cote mărite pentru marile campionate

Selecția zilei de cote mărite conține câte un meci din Germania, Spania și Portugalia. În Peninsula Iberică, Sporting vrea să revină în bătălia pentru titlu, profitând de pasul greșit făcut de Porto. Alb-verzii s-ar apropia la 5 puncte de primul loc cu o victorie pe terenul lui Chaves, de la 21:00. În Germania va fi Werder – Koln la ora 21:30. Gazdele au două puncte peste locul 16, de baraj, și pot lua o gură de oxigen cu o victorie în fața lanternei roșii. La Liga propune Alaves – Betis de la ora 22:00. Gazdele și-ar putea asigura prezența în prima ligă și sezonul viitor cu un succes. Pe propriul teren, Alaves are 8 victorii din ultimele 9 meciuri de campionat! Un bilet pe Sporting, Werder și Alaves oferă cote mărite de 7.50!