Sorana Cirstea, Simona Halep

Ce pariem azi: Simona și Sorana încep openul Australiei

Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă în prima rundă la Melbourne în această noapte. TREI meciuri au cote cu marjă 0%. Man United poate reduce distanța față de City, iar la tineret vizitează Arsenalul lui Vlad Dragomir.

Australian Open, ziua a doua. Simona intră în scenă

După ora 4 vor începe meciurile jucătoarelor noastre la Melbourne. Meciul Soranei Cîrstea e primul, programat pentru ora 4:00. Adversara Soranei e Zarina Diyas, din Kazahstan. S-au mai întâlnit o dată, în 2014 la Wuhan, iar Diyas a câștigat în două seturi. După 5:30 va începe și meciul Simonei, cu Destanee Aiava din Australia. Dacă Halep e lider mondial și tocmai a fost campioană la Shenzhen, pentru Aiava e a doua apariție pe tabloul principal la un grand slam. Australianca de 17 ani a primit un wildcard din partea organizatorilor. Simona Halep e favorita si are a doua cota pentru castigarea trofeului, 9.00. Nu uitați: Australian Open este transmis în întregime pe Betano, LIVE!

Betis – Leganes, 22:00

Betis și Leganes sunt vecine de clasament, pe locurile 12-13. Echipa lui Alin Toșca a câștigat derby-ul cu FC Sevilla în ultima etapă cu 5-3. A jucat meciul în deplasare, ultima victorie de acasă fiind tocmai în octombrie. Atunci a câștigat și Leganes ultima dată „afară”, având un punct și doar un gol marcat în ultimele 5 deplasări. Echipele sunt la poluri opuse într-un clasament al golurilor pe meci. În jocurile celor de la Betis se marchează, în medie, de 3,6 ori – cele mai mare din Primera. În ale lui Leganes media e de 1,6 goluri, cea mai scăzută. Reușesc gazdele să-și impună jocul și să fie un nou meci spectaculos? E cotă de peste 2.10 pentru minim 2,5 goluri. În plus, pariurile tip 1X2 au marjă 0%!

Marjă 0% și în NBA

Trei meciuri de diseară au astfel de cote, iar două se joacă în America. Primul e Washington Wizards – Milwaukee Bucks, la 21:00. E o partidă pe care am văzut-o și acum o săptămână, Bucks impunându-se cu 110 la 103. Al doilea, la noapte, începe la 3:00: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors. Cleveland e pe 3 în est dar a pierdut 7 din ultimele 9 meciuri. Golden State e liderul Conferinței de Vest și are 9 victorii în ultimele 11. Vezi AICI programul complet din această seară în NBA!

Stoke e victimă obișnuită la Man United

Mourinho regretă cele trei egaluri făcute de United în perioada Crăciunului. City tocmai a pierdut primul meci din campionat – 4-3 la Liverpool – iar „diavolii” se pot apropia la… 12 puncte. E un meci în care United e favorită certă, împotriva unui Stoke City care a câștigat doar un meci în deplasare și a primit cel puțin 5 goluri de la City, Spurs și Chelsea. Oaspeții tocmai și-au dat afară antrenorul, după ce au fost învinși în cupă de o echipă din liga a patra. Au pierdut 9 din 10 meciuri pe Old Trafford în ultimii 10 ani, cu un egal în 2016, primind minim 2 goluri în toate înfrângerile. Ai cotă de 2.25 dacă pariezi că se dau peste 3,5 goluri!

Vlad Dragomir întâlnește tineretul lui Manchester

Cel mai interesant meci din campionatul englez de tineret e între Arsenal și Man United. Vlad Dragomir a înscris 4 goluri în 11 apariții și e unul dintre cei mai buni jucători de la Arsenal U23. Adversarii nu au câștigat în ultimele 4 etape și sunt pe penultimul loc. Au început anul cu o umilință, 0-3 acasă cu West Ham U23. Au cotă mai mare de 4.50 pentru un succes diseară!

Leave a Reply