kokkinakis-federer

Ce pariem azi: Portugalia – Olanda și turneul de la Miami

Continuă atât seria meciurilor amicale internaționale cât și openul de la Miami. Portugalia – Olanda e meciul serii la fotbal, iar la tenis joacă perechea Tecău/Rojer, „killerul” lui Federer și Radwanska în optimea în care o așteptam pe Simona Halep.

Turneul de la Miami: LIVE STREAMING la toate meciurile!

Singurul reprezentant al României a rămas Horia Tecău, care joacă alături de Jean-Julien Rojer pentru calificarea în sferturi la dublu. Vor întâlni perechea Ben McLachlan – Jan-Lennard Struff, la doar al doilea turneu împreună. Au debutat la Australian Open și au ajuns până în semifinale. Tecău și Rojer au mai jucat în acest an împotriva lui Struff, la Sydney (atunci, germanul era alături de Troicki) și au pierdut în două seturi.

Pe tabloul masculin single va apărea din nou Thanasi Kokkinakis, australianul cu origini grecești care a trecut de Federer. Tenismenul de 21 ani a devenit jucătorul cu cea mai slabă clasare în clasamentul ATP care învinge un număr 1 mondial în ultimii 15 ani! Victoria de la Miami e cea mai importantă din cariera lui Kokkinakis, care a și recunoscut că nu s-ar fi așteptat vreodată la asta. De la ora 18:00 va juca în fața lui Fernando Verdasco, cap de serie numărul 31.

Principala favorită a fost eliminată și pe tabloul feminin, iar învingătoarea ei va evolua de la 22:00. Agnieszka Radwanska are un nou test greu, cu Victoria Azarenka, revenită în circuit luna această după mai bine de jumătate de an. Jucătoarea din Belarus a primit un wildcard la Miami și a profitat de el, eliminându-le deja pe Madison Keys și Anastasija Sevastova.

În alte două meciuri de diseară vor fi implicate primele două favorite la câștigarea turneului: Angelique Kerber – Yafan Wang de la 20:00 și Elina Svitolina – Ashleigh Barty de la 22:00

 

Streaming live și pentru meciurile amicale. Cap de afiș? Portugalia – Olanda

Mâine vor fi foarte multe amicale tari, însă până atunci putem urmări altul de top: Portugalia – Olanda. Olandezii sunt departe de numele de „portocală mecanică” pe care și l-au căpătat în trecut, nefiind calificați la Mondial. După calificările de coșmar, lucrurile par a se îndrepta. Amicalul precedent a fost, totuși, pierdut: 0-1 cu Anglia. Aproape de înfrângere au fost și portughezii, conduși cu 1-0 de Egipt până în minutul 90. „Dubla” lui Ronaldo din prelungiri a salvat campioana Europei, care nu a mai pierdut de un an. Olanda are un singur succes în 12 meciuri cu Portugalia, în 1991, cu 3 înfrângeri în ultimele 4 dueluri.

Leave a Reply