simona-miami

Ce pariem azi: Halep, Cîrstea, Niculescu si Copil la Miami

Începe turul 2 în Openul de la Miami și trei jucătoare din România vor calificarea în șaisprezecimi. În Euroligă începe antepenultima etapă și deja se știu 6 echipe calificate în play-off.

Streaming live pentru tenismenele noastre

Poate Simona Halep să ajungă în finală la Miami? Cea mai avansată rundă pe care a atins-o până acum în sud-estul Statelor Unite a fost a semifinalelor, în 2015, iar în ultimii doi ani s-a oprit în sferturi. Simona nu ar trebui să aibă emoții diseară, cu numărul 98 mondial, franțuzoaica Oceane Dodin. Meciul va lua startul după ora 21:00. O oră mai devreme e programată partida Monicăi Niculescu, venită din calificări. Adversara ei e Magdalena Rybarikova, slovaca pe care a eliminat-o acum o lună la Doha. Diferența dintre ele e de peste 50 locuri în clasamentul WTA nu ar trebui să conteze: Monica Niculescu a învins-o de patru ori în 5 meciuri. După 21:30 va lua startul și meciul Soranei Cîrstea, cap de serie numărul 32 la Miami, cu Su-Wei Hsieh din Taipei. Hsieh are un 2018 bun, pornit cu o calificare în optimi la Australian Open.

În circuitul masculin va juca Marius Copil, după ora 23:00, împotriva lui Mikhail Kukushkin din Kazahstan. La acest meci, Betano nu oferă doar streaming live, ci și cote cu marjă 0%! Moralul lui Kukushkin e foarte sus: tocmai a câștigat challenger-ul de la Irving. Copil are o finală în acest an, la Sofia.

Click AICI pentru toate meciurile de azi din tenis!

Euroliga: Zalgiris e la un pas de playoff

Cea mai mare surpriză din Euroliga de baschet, Zalgiris Kaunas, mai are nevoie de o singură victorie pentru a merge în playoff. Lituanienii nu au mai ajuns în ultimele 8 din 1999. Au șanse mari să ajungă acum, iar de la 21:45 va fi meciul în urma căruia se pot califica matematic. Îi așteaptă o partidă dificilă, la Real Madrid, locul 4. La 21:05 începe alt duel important în lupta pentru playoff: Maccabi Tel Aviv – Panathinaikos. Dacă oaspeții sunt deja calificați, israelienii sunt acum în afara primelor 8 locuri. Meciul decisiv va fi cu Baskonia dar până atunci nu își permit să piardă vreun meci. Cotele sunt cu marjă 0%!

Vezi AICI partidele zilei din baschet!

Leave a Reply