wimbledon-2018

Avans de 2 Seturi: Jack Sock a pierdut, dar utilizatorii Betano au câștigat pariurile pe el

Wimbledon este primul turneu de tenis la care Betano aduce oferta Avans de 2 seturi! Dacă ai pariat pe un tenismen la un turneu de mare șlem iar acesta conduce cu 2-0 la seturi, Betano îți va considera pariul câștigător!

S-a întâmplat ieri: Jack Sock l-a condus pe Matteo Berrettini cu 2-0, însă italianul a revenit și a câștigat meciul ce a durat aproape 4 ore. Printre utilizatorii Betano, însă, nu au fost învinși! Cei care au mizat pe Sock s-au bucurat de oferta Avans de 2 Seturi și au avut biletele declarate câștigătoare, iar cei care au mers pe mâna lui Berrettini au câștigat, dar cu emoții mai mari. Și nu e prima dată! În primul meci al turneului, Jan-Lennard Struff a avut o revenire la fel de spectaculoasă, de la 0-2, împotriva lui Leonardo Mayer.

O ofertă asemănătoare există și la fotbal: dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, biletul tău este câștigător! În meciul de la Campionatul Mondial dintre Belgia și Japonia, utilizatorii Betano care au mizat pe naționala din Asia au fost plătiți, deși japonezii au pierdut meciul cu 3-2!

Federer, mare favorit să își apere coroana

Dacă Grigor Dimitrov și Dominic Thiem au plecat acasă, primii 4 capi de serie nu au întâmpinat dificultăți. Federer, Nadal, Cilic și Zverev și-au câștigat meciurile cu ușurință, în 3 seturi. Cea mai mare șansă să fie campion la Wimbledon o are Roger Federer, conform cotelor. Elvețianul, expert pe iarbă, a câștigat anul trecut fără să piardă vreun set. Cota ca el să câștige și în 2018 toate seturile din turneu este de 15.00! Federer va juca azi în turul al doilea, cu slovacul Lukas Lacko.

Simona Halep e cotată cu șansa a patra

Victoria de ieri cu Nara nu a schimbat calculele pentru Simona Halep, ea fiind văzută, în continuare, a patra favorită la titlu. Românca a ajuns în semifinalele turneului doar în 2014, iar în ultimii doi ani a fost învinsă în sferturi. Serena Williams e favorită să își recupereze titlul pe care l-a câștigat de 7 ori, urmată de Muguruza și Kerber. De pe tabloul feminin au fost eliminate 4 din primele 8 jucătoare: Stephens, Svitolina, Garcia și Kvitova. Al nouălea cap de serie, Venus Williams – și ea cu palmares foarte bun la Wimbledon – va avea meci cu Alexandra Dulgheru, una dintre cele patru românce calificate în turul 2.

Leave a Reply