rio Shelly-Ann Fraser-Pryce

Top 10 staruri de la Rio 2016: 2. Helly-Ann Fraser-Pryce, femeia care îl poate bate pe Bolt


Betano.com realizează un Top 10 al celor mai importanți sportivi de la Jocurile Olimpice de Vară Rio 2016, cei pe are va trebui să îi urmăriți cu precădere, având șanse foarte mari la medalii și recorduri.

Primul în serie a fost Usain Bolt, urmează al doilea episod în centrul căruia se află atleta jamaicană Shelly-Ann Fraser-Pryce.

Fraser-Pryce are șansa de a câștigat trei medalii olimpice de aur consecutive la 100m. Exact acest record este țintit și de Bolt, la Rio, așa cum am scris în materialul de marți dedicat acestui mare sprinter.

Dacă Bolt eșuează la 100m, acolo unde are o concurență putenică,  ar putea ajunge ea să dețină acest record. Este drept, Bolt mai are în plan și „tripla triplă”, de care conaționala sa nu se poate atinge.

Fraser-Pryce a câștigat aurul la Beijing în 2008 și la Londra în urmă cu patru ani și va trebui să se autodepășească pentru a triumfa la Rio.

CITEȘTE ȘI: Betano.com lansează secțiunea pentru Jocurile Olimpice Rio 2016

Va avea o concurența feroce chiar din partea conaționalei sale, Elaine Thompson, cea care în iulie a stabilit cel mai rapid timp al anului.Favorita probei de 100m feminin este vedeta olandeză Dafne Schippers.

Cotele la pariuri sportive pentru proba de 100m feminin

Betano.com le cotează pe primele trei favorite ale probei de 100m de la Rio exact în ordinea pe care specialiștii o anticipează.Schippers este favorita numărul 1, cu cota de 2,85, urmată de Thompson cu 3,60 și, pe locul 3, de Fraser-Pryce cu o cotă de 10.

Cotele acestor pariuri speciale se găsesc aici.

Leave a Reply