jo 2016 rio pariuri speciale

Betano.com lansează secțiunea pentru Jocurile Olimpice Rio 2016


Betano.com – cea mai nouă agenție legală de pariuri online din România, a lansat secțiunea de pariuri sportive pentru Jocurile Olimpice de Vară Rio 2016.

Oferta de pariere este una completă și cuprinde atât pariuri speciale, cât și pariuri pentru toate sporturile de la Rio!

Betano.com doreste sa devina resursa nr. 1 pentru pariurii sportivi pe durata JO 2016.

Astfel, iubitorii Jocurilor Olimpice și, în același timp, ai pariurilor sportive, vor avea în Betano.com resursa ideală pe durata JO 2016.

Lista sporturilor pe care se poate paria este următoarea: fotbal, baschet, tenis, atletism, handbal, volei, polo pe apă, volei pe plajă, arc, bandminton, box, caiak-canoe, ciclism, sărituri în apă, echitație, scrimă, hochei pe iarbă, golf, gimnastică, judo, pentatlon, canotaj, rugby în șapte, navigație, tir sportiv, înot, înot sincron, tenis de masă, taekwondo, triatlon, haltere și lupte.

Betano.com oferă și o interesantă listă de pariuri speciale, cea cu care dorește să aducă un plus important și să se detașese atât de competiție, cât și în preferințele membilor săi. Le detaliem mai jos,

Trei categorii de Pariuri speciale

  1. Pariuri speciale pe medalii – Se poate paria pe mai multe țări dacă vor obține un anumit număr de medalii. Pariurile sunt de tipul peste/sub. De exemplu, pentru România se poate paria dacă țara noastră va aduna peste/sub 0,5 sau 5,5 medalii.
  2. Pariuri speciale pe câștigători (antepost) – Există secțiunea de pariuri speciale dedicată câștigătorilor competițiilor. Se poate paria pe câștigătorii la baschet, fotbal. tenis, volei, handbal și așa mai departe. La fotbal, Brazilia are o cotă de 1,90 pentru a câștiga turneul olimpic, urmată de Argentina și Germania cu cota 7,00 fiecare.
  3. Pariuri speciale pentru clasare pe podium – Aici se poate paria pe podiumurile de la JO 2016. Se pot alege atât țările, cât și sportivii care vor reuși să câștige orice medalie, fie de aur, argint sau bronz. De exemplu, la tenis Novak Djokovic are o cotă de 1,25 de a câștiga orice medalie la Rio, iar Rafael Nadal una de 3,50.

Așadar, vă invităm pe Betano.com pe secțiunea Rio 2016 pe întreaga durată a competiției, între 5 și 21 august”

One Comments

  1. Pingback: Harta Rusiei interzise de la Rio 2016 - Betano Blog

Leave a Reply