INFOGRAFIC: Ultima etapă în Liga 1 Betano. Cine ia titlul?

Sezonul 2017-2018 al Ligii 1 Betano se încheie duminică iar CFR Cluj și FCSB se bat pentru titlul de campioană a României. Clujenii depind doar de ei și termină pe primul loc dacă înving Viitorul. Un alt rezultat ar face-o pe FCSB campioană, dacă ia 3 puncte cu Astra!

Meciul decisiv: CFR – Viitorul!

Ca și anul trecut, partida de care depinde totul în ultima etapă e între CFR și Viitorul. În 2017, Viitorul a ridicat trofeul Ligii 1 după o victorie cu 1-0 în fața ardelenilor. Acum, CFR joacă acasă, cu titlul pe masă, și devine campioană dacă învinge. Nu a pierdut niciodată în Gruia de când e antrenată de Dan Petrescu, dar are 5 egaluri în acest sezon. Egalul nu e suficient pentru „feroviari”: dacă FCSB câștigă cu Astra, titlul merge la București. FCSB a câștigat 45% din meciurile cu Astra iar CFR a pierdut puncte cu Viitorul în 60% din întâlniri! Cota pe Betano pentru acest bilet combinat e de peste 5.00!

FCSB s-a împiedicat doar cu CFR-ul acasă

Roș-albaștrii sunt, de asemenea, neînvinși când joacă acasă. În ultimele 9 luni, în Liga 1 Betano au avut doar două meciuri pe care nu le-au câștigat: cele cu CFR Cluj. În această perioadă, formația lui Nicolae Dică a reușit 11 victorii din 11 cu restul echipelor din Liga 1 Betano, cu un golaveraj formidabil: 29-2. FCSB are toate argumentele să obțină un nou succes acasă și să spere la un pas greșit al clujenilor. În ultimele 8 meciuri dintre FCSB și Astra s-au dat 5 cartonașe roșii și 6 penalty-uri! Pe Betano, cotele sunt de 2.55 pentru roșu și 2.90 pentru penalty!

Craiova vrea podiumul, dar are nevoie de ajutorul lui CFR

Universitatea Craiova a fost în lupta pentru titlu până aproape de final, însă acum e în pericol să rateze complet podiumul. E la egalitate de puncte cu Viitorul și e dezavantajată de rezultatele directe din play-off, astfel că nu poate termina pe 3 fără ajutorul CFR-ului. Oltenii joacă la Iași, unde au fost date peste cap calculele pentru titlu acum două etape. Doar un rezultat de sub 2,5 goluri în meciurile Iași – Craiova jucate în Moldova. Cotă de 2.20 pe Betano pentru peste 2,5!

Leave a Reply