romania ce 2016

CE de Handbal: Romania – Cehia cu streaming live pe Betano TV

Romania întâlnește Cehia în cel de-al doilea meci din Grupa Principală a II-a de la Campionatul European de Handbal feminin 2016.

Toate meciurile României se pot urmări pe internet, legal, pe Betano TV – serviciul de streaming live al Betano.com – alături de toate partide de la Euro 2016.

Meciul dintre România și Cehia se poate urmări cu imagini video în direct vineri de la ora 19:30, în această pagină.

Tricolorele se află pe locul secund, cel care asigură calificarea în semifinalele competiției și mai au de jucat două meciuri, unul cu Cehia, astăzi de la ora 17:15 și al doilea cu Danemarca, pe 14 decembrie.

La egalitate cu Danemarca, echipa noastră are patru puncte și are asigurată calificarea în semifinale dacă va câștiga ambele partide rămase, într-o grupă condusă destul de autoritar de Norvegia, care ne-a învins și în Grupa D.

România nu a pierdut niciodată un meci oficial la handbal feminin contra Cehiei. Ultimul a avut loc la Campionatul Mondial din 2013, atunci când am învins cu 29-23.

Și de data aceasta, tricolorele sunt mari favorite, având pe Betano o cotă de 1,13 pentru victorie. Cota pentru ca România să conducă și la pauză și la final este de peste 1,30. Toate cotele meciului sunt aici.

Dacă va câștiga meciul cu Cehia, așa cum se poate anticipa, România va juca un meci vital contra Danemarcei, o echipă pe care trebuie să o învingem pentru a o trimite acasă și pentru a obține noi biletele pentru semifinale. Astfel, vom juca pentru locurile inferioare.

 

Leave a Reply