csm bucuresti

CSM începe de jos în Liga Campionilor (live pe Betano TV)

CSM București debutează în această seară în runda principală a Ligii Campionilor la handbal feminin, pe teren propriu, contra echipei Larvik. Partida începe de la ora 19:30 și se poate viziona pe Betano TV, serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano.

Deținătoarea titlului în Liga Campionilor pornește în runda principală de pe ultimul loc, calificată la limită din grupe. Aflată pe poziția a șasea din Grupa Principală 1, cu doar două puncte, CSM trebuie să țintească primele patru locuri pentru a se califica în sferturile de finală.

Primul pas ar putea fi realizat diseară în meciul cu Larvik, o echipă aflată pe locul al patrulea, cu 4 puncte. O victorie a lui CSM ar putea-o aduce chiar de acum pe un loc de calificare, în funcție și de celelalte rezultate ale serii.

Jucând acasă, CSM este favorită la victorie, cu o cotă de peste 1,15 pe Betano.com, și nu are altă soluție dacă dorește să acceadă în sferturile de finală. O înfrângere diseară ar fi echivalentă cu un dezastru și o potențială eliminare din competiție.

Leave a Reply