Ce pariem azi: România – Slovenia la Campionatul Mondial

Începe etapa a doua a Campionatului Mondial de handbal feminin. Meciuri importante în Liga 1 Betano, Serie A și Premier League.

România, favorită cu Slovenia

România a câștigat ușor primul meci de la Campionatul Mondial, 29-17 cu Paraguay. Azi ne așteaptă un adversar mai puternic, Slovenia, care a națională care a învins ieri Franța cu 24-23. În grupa noastră se mai joacă Franța – Angola și Spania – Paraguay, echipele europene fiind mari favorite. Cel mai tare meci al zilei e în grupa D, la 21:30: Germania – Coreea de Sud. Meciul României cu Slovenia, dar și celelalte partide de la Campionatul Mondial, pot fi urmărite live pe Betano.com începând cu ora 15:00. 

FCSB vrea să reducă distanța față de CFR în Liga 1 Betano

Înfrângerile la Iași și Giurgiu au făcut ca diferența între FCSB și CFR Cluj să crească la 8 puncte. FCSB a câștigat în fața lui ACS Poli Timișoara în Cupa României și caută o nouă victorie de la 20:45, cu Juventus București. Juve are doar două puncte luate în deplasare până acum, iar în ultimele 5 a înscris un gol. Echipa din Colentina putea produce o mare surpriză în tur, când a pierdut cu 2-1 după ce a ratat un penalty la ultima fază. Tot azi, de la 18:00 avem un meci care poate reaprinde lupta pentru play-off, între Poli Iași și Astra Giurgiu. Urmărește live meciurile pe Betano.com! 

Serie A: Cote cu marjă 0% la Sampdoria – Lazio

Sampdoria și Lazio joacă de la 21:45 în campionatul Italiei. Ambele sunt în lupta pentru locurile de Champions League, ocupând acum locurile 5 și 6. Sampdoria e singura echipă din Serie A care a câștigat toate meciurile jucate acasă. În 6 meciuri jucate în sezonul actual a înscris de 19 ori și are 10 partide consecutive pe teren propriu în care a marcat. Lazio are al treilea atac din Serie A, mai slab doar decât Napoli și Juventus, și dă golgheterul campionatului – Immobile are 15 goluri. Oaspeții au 6 victorii din 7 în deplasare, cu singura înfrângere fiind în derby-ul cu AS Roma. Betano.com va difuza meciul în direct și propune cote cu marjă 0%. (link) https://ro.betano.com/match-odds/UC-Sampdoria-SS-Lazio-Roma-1101193

Manchester City își face încălzirea cu West Ham înaintea derby-ului cu United

Manchester City rămâne invincibilă, iar Premier League poate fi decis încă de etapa viitoare, când joacă pe Old Trafford în fața marii rivale. Echipa lui Guardiola are deja un avans de 5 puncte și îl poate mări la 8 după meciul cu West Ham. Oaspeții sunt pe penultimul loc și au o singură victorie în ultimele 10 etape. În aceeași perioadă, City a obținut 10. West Ham a pierdut miercuri cu 4-0 la Everton și are acum cea mai slabă apărare din Premier League, în timp ce City are cel mai bun atac, cu 44 goluri în 14 jocuri. Manchester City – West Ham va începe la ora 18:00.

Nantes a pierdut 6 din ultimele 8 meciuri la St Etienne

După ce a învins-o în prelungiri pe Monaco, Nantes merge la St Etienne, unde nu a mai câștigat din 2000. Clubul lui Tătărușanu a pierdut și ultimele 3 deplasări din Ligue 1, dar poate profita de forma foarte slabă a adversarilor. Saint Etienne a luat 3 puncte doar odată în ultimele 9 meciuri, cu Metz. E acum pe locul 13, mulțumită punctelor strânse în primele etape, dar se vede intrată în lupta pentru supraviețuire. Primul loc retrogradabil e la doar 3 lungimi de St Etienne. Nantes e pe locul 5 deși are un golaveraj negativ! Galben-verzii au câștigat toate cele 8 meciuri din acest sezon la diferență de un gol. Urmărește toate meciurile din Ligue 1 pe Betano.com!

 

Leave a Reply