zinedine zidane

Zidane poate bate recordul lui Guardiola

Privit circumspect după numirea ca antrenor principal la Real Madrid, Zinedine Zidane începe să fie susținut de cifre și este la un pas să îl întreacă pe Pep Guardiola. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din fotbalul spaniol, oferite de Betano.com.

Zidane a adunat, după ultima victorie cu Espanyol (2-0), 16 partide câștigate consecutiv la Real Madrid, egalând recordul în campionatul Spaniei stabilit de Pep Guardiola.

Astfel, tehnicianul francez poate doborî recordul lui Pep în această săptămână, când Real are meciuri cu Villarreal și Las Palmas.

Liga Campionilor: Real Madrid câștigă dramatic, Leicester și Manchester City defilează

Zidane, superior la borna 24

Privind lista primelor 24 de partide ale ambilor de la debutul din La Liga, Zidane este superior. El a strâns 21 de victorii, două egaluri și două înfrângeri, în timp ce Guardiola a avut la momentul său 19 victorii, trei egaluri și două înfrângeri.

Coincidență sau nu, în 2008/2009 Pep pierdea cu Espanyol și astfel închidea seria sa de 24 de meciuri de debut. În sezonul 2015/2016, Zidane a bătut aceeași echipă, Espanyol, chiar în meciul său cu numărul 24, conform ziarului spaniol Marca.

Guardiola, triplă la debut

La debut, Guardiola a câștigat cu FC Barcelona atât campionatul, cât și Cupa și Liga Campionilor.

Zidane are deja Liga Campionilor și caută în acest sezon titlul de campionat, Real Madrid fiind pe locul 1 după patru etape, singura echipă cu maximum de puncte, 12.

Foto: Real Madrid

Leave a Reply