Zi plină de meciuri tari: cupe și etape intermediare!

Partide interesante nu doar în Cupa României, ci și în alte țări. Derby-uri în Cupa Ligii Angliei, multe meciuri ale stranierilor și etape intermediare în marile campionate.

Sevilla – Real Madrid are cote cu marjă 0%

În campionatul Spaniei, ce poate fi urmărit integral cu streaming live pe Betano, joacă azi Barcelona și Real Madrid. Catalanii au meci ușor, în deplasare la Leganes, în timp ce Los Blancos au o partidă mai dificilă: pe terenul Sevillei. Real a pierdut ultimul meci pe Ramon Sanchez Pizjuan, iar acum merge acolo prima dată fără Cristiano Ronaldo, care marcase de 27 de ori în poarta lor! După 5 etape, granzii Spaniei sunt la egalitate în clasament, cu câte 13 puncte.

Juventus – Bologna și Napoli – Parma în Serie A

Ca și anul trecut, Juventus conduce campionatul italian și e urmată de Napoli. Principalele candidate la titlu joacă azi acasă cu Bologna, respectiv Parma. Juventus nu a mai pierdut cu Bologna din 2011, iar în toate meciurile directe jucate la Torino, oaspeții au doar 6 victorii! Torinezii au câștigat ultimele 4 partide cu Bologna, aflată acum pe locul 18. Și Napoli e mare favorită, cu Parma, revenită anul acesta în Serie A.

Liverpool – Chelsea și Tottenham – Watford în Cupa Ligii

Bomba rundei a explodat ieri, pe Old Trafford, unde Man United a fost eliminată de Derby County. Azi, în Cupa Ligii Angliei, sunt două meciuri ce nu trebuie ratate. Liverpool și Chelsea sunt pe podium în Premier League, neînvinse, și sunt cluburile cu cele mai mari șanse să se bată la titlu cu Manchester City-ul lui Guardiola. Tottenham și Watford completează top 5-ul în campionat. Oaspeții sunt surpriza plăcută a Angliei și au învins-o pe Tottenham în acest sezon, în campionat.

Lucescu, Boloni, Marin sau Băluță au meciuri de cupă

O zi cu foarte multe meciuri ale stranierilor! Răzvan Lucescu și Alin Toșca în Grecia, Alex Băluță în Cehia, Răzvan Marin și Laszlo Boloni în Belgia, Andrei Ivan în Austria sau Ionuț Nedelcearu în Rusia. Toți au dueluri de cupă în această seară, după ora 19:00. Zeci de meciuri au streaming live astăzi, pe Betano. Vezi lista completă aici! Ligue 1 și Bundesliga au etape intermediare, și se numără printre campionatele transmise integral de Betano!

Leave a Reply