viitorul get hagi europa league

Hagi vrea goluri la primul meci în Europa League (video)


Clubul lui Gică Hagi, Viitorul Constanța, va juca pentru prima oară în cupele europene. Viitorul o întâlnește în deplasare pe Gent, joi, de la ora 21:30, în Turul 3 preliminar al Europa League.

Partida nu este televizată în România.

Hagi este încrezător în echipa sa și privește această dublă manșă ca o bună oportunitate pentru tânăra sa echipă de a începe să acumuleze experiență în Europa.

Cu toate acestea, „Regele” subliniază că Gent este campioana Belgiei, dar că acest lucru nu trebuie să o sperie pe Viitorul.

„Suntem un club tânăr, aflat la prima experienţă internaţională. Suntem fericiți, pentru noi este un moment special. Gent este o echipă mult mai experimentată, este campioana Belgiei care anul trecut a depășit grupele Ligii Campionilor. O respectăm, dar nu mai mult decât trebuie. Vrem să facem un meci foarte bun, în care să marcăm goluri. Vom încerca să jucăm un fotbal ofensiv şi de pe urma acestui lucru publicul va fi cel care va avea de câștigat”, a declarat Gică Hagi în cadrul conferinţei de presă din Belgia.

Dacă Hagi se ține de cuvânt, putem vedeam un meci în care ambele echipe să înscrie, ceea ce a primit o cotă de 1,95 pe Betano.com.

Viitorul are o cotă de 8,0 la pariuri sportive, pe Betano.com. Toate cotele pentru meciurile din prima manșă a Turului 3 preliminar al Europa League sunt aici.

Meciul retur se va disputa în 4 august la Ovidiu.

Echipe probabile Gent – Viitorul

Gent: Thoelen – Nielsen, Mitrovici, Gershon – Foket, Kums, Neto, Saief – Milicevici, Depoitre, Coulibaly. Antrenor: Hein Vanhaezebrouck.

Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Ţâru, Boli, Cr. Ganea – R. Marin, I. Filip, Brandan – G. Iancu, A. Chiţu, Fl. Tănase. Antrenor Gheorghe Hagi.

 

One Comments

  1. Pingback: Pandurii și Viitorul s-au lovit de zidul Europa League - Betano Blog

Leave a Reply