top5europaliga-infographic

Unde e FCSB față de favoritele la Europa League

FCSB a obținut o victorie importantă cu Lazio și diseară se poate califica în optimile Europa League. Casele de pariuri o văd cu șansa a doua: cota pentru a merge mai departe e de 2.30, diferența nefiind mare: Lazio are 1.62! Lucrurile nu stau la fel pentru câștigarea trofeului, unde FCSB are cotă 100, față de 17 a italienilor.

Lazio – FCSB, cote și pariuri live (22.02.2018, ora 20:00)

Conform cotelor, cele mai mari șanse să ridice cupa le are Atletico Madrid. Spaniolii au cota 4, fiind urmați de Arsenal – 5.50, Dortmund și Leipzig – ambele 12. AC Milan e a cincea, cu 15, iar apoi vine Lazio Roma cu 17. FCSB, cu o cotă de 100, e pe locul 20 conform bookmakerilor.

Diferența e explicabilă. Valoarea lotului lui Atletico, principala favorită, e de 25 ori mai mare decât a jucătorilor lui Dică. Doar Antoine Griezmann, vedeta spaniolilor, face 100 milioane de euro! Francezul e fotbalistul cu cea mai mare cotă de piață din Europa League. În top 10 e și un jucător de la Lazio: Sergej Milinkovic-Savic, cu 55 milioane. Cel mai scump fotbalist din lotul FCSB e Constantin Budescu, cotat la 2,3 milioane €.

Cine va câștiga Europa League?

Reprezentanta României va ajunge în optimile competiției dacă nu pierde la mai mult de un gol. Singura excepție ar fi la 1-0, scor care ar duce meciul în prelungiri. FCSB a fost de 5 ori în această fază a competiției și s-a calificat în 3 rânduri. O singură dată au reușit să câștige în deplasare, în 2006 cu Heerenveen. Toate celelalte 4 meciuri au fost pierdute, fără ca roș-albaștrii să marcheze.

Diseară, Nicolae Dică nu se va baza pe Alibec (accidentat), Pintilii (suspendat), Enache și Larie (rămași în afar lotului). Nici Bălgrădean, transferat ieri, nu poate juca, el nefiind inclus pe lista UEFA. Un posibil 11 de start este: Vlad – Benzar, Găman, Planic, Morais – Nedelcu, Cr. Tănase – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere.

Meciul Lazio – FCSB are cele mai mari cote pe Betano și tot aici găsești cele mai importante jocuri din Europa cu cote cu marjă 0% pentru pariurile pe rezultatul final.

Leave a Reply