Tătărușanu

Ce pariem azi: Tătărușanu vs Cavani, episodul 2

Tătărușanu a primit 4 goluri de la PSG în tur. Poate azi să îi oprească pe Cavani și compania? Manchester City și Barcelona vor să rămână neînvinse după deplasările de la Liverpool și Sociedad. Începe Australian Open!

Nantes – PSG, 22:00

PSG a învins echipa lui Tătărușanu cu 4-1 în tur și a ajuns la 14 victorii consecutive în fața lor, în meciuri oficiale. În 13 dintre ele au marcat minim 2 goluri iar 10 au fost câștigate la diferență mai mare de un gol. Ultima victorie a lui Nantes cu parizienii a fost în octombrie 2004, când la „canari” era un alt român titular: Florin Bratu. Ce șanse are azi Tătărușanu să stopeze mașinăria lui PSG? Nantes are mai puține goluri în campionat decât golgheterul Edinson Cavani (care a avut o dublă în tur) și o medie de sub un gol pe meci. Echipa din Paris are, în schimb, peste 3 reușite pe meci! Organizarea defensivă și prestațiile portarului român au făcut ca Nantes să fie pe locul 5. PSG e lider, la 8 puncte de Monaco și 9 de Lyon și Marseille.

Liverpool – Manchester City, 18:00

City și Liverpool sunt echipele cu cele mai multe goluri înscrise în Premier League: 64, respectiv 50. De la ele provin și 5 dintre primii 10 golgheteri ai ligii. Manchester City nu a pierdut niciun meci de campionat, Liverpool se poate lăuda cu 17 meciuri fără înfrângere în toate competițiile. Trupa lui Guardiola a bătut cu 5-0 în tur dar pe Anfield nu a mai câștigat din 2003, având doar 5 egaluri în cele 15 meciuri jucate de atunci. „Cormoranii” au învins în ultimele 4 întâlniri de acasă la diferență de un gol. Ai cote cu marjă 0% la pariurile de tip 1X2!

Sociedad – Barcelona, 21:45

De la fostul „extraterestru” Guardiola ajungem la cei actuali. Barcelona nu are nicio înfrângere în Primera Division, dar deplasările de pe Anoeta nu se termină bine pentru ei. Au plecat învingători de doar 3 ori începând cu 2002. Acum un an au obținut un succes în Copa del Rey, dar în campionat nu au mai plecat cu 3 puncte de peste 10 ani! Sociedad a câștigat de 5 ori în ultimele 7 meciuri cu catalanii din La Liga, celelalte două încheindu-se la egalitate. Deși sunt pe locul 14, gazdele au al cincilea atac din La Liga. Au înscris mai mult decât Atletico Madrid sau Sevilla și au doar un gol mai puțin decât Realul! Barcelona stă el mai bine, cu 48 reușite, și are și cea mai bună defensivă, scoțând mingea din poartă de numai 7 ori.

Australian Open începe la noapte

Primele meciuri de pe tabloul principal se joacă la ora 2:00 și avem două românce: Monica Niculescu e favorită cu Mona Barthel, Irina Begu are șansa a doua cu rusoaica Ekaterina Makarova. Marius Copi joacă de la 5:15 cu Gilles Simon iar dimineață intră în competiție și Mihaela Buzărnescu, care o va întâlni pe Caroline Wozniacki, favorita numărul 2. Atunci începe și liderul clasamentului ATP, Rafa Nadal, cu un meci ușor în fața dominicanului Victor Estrella Burgos. Toate meciurile de la Australian Open sunt transmise cu streaming LIVE pe Betano!

Etapa a doua la Europeanul de handbal masculin

Franța se poate califica în optimi azi, fiind favorită uriașă în fața Austriei la 19:15. Atunci e și meciul dintre Suedia și Serbia, scandinavii fiind nevoiți să câștige după ce au pierdut cu Islanda. Islanda a produs surpriza primei etape și va juca de la 21:30 cu țara gazdă, Croația. Norvegia întâlnește Belarus și își poate asigura calificarea. Campionatul European de handbal masculin poate fi văzut în direct pe Betano TV!

Leave a Reply