Șumudică

Meci tare pentru Șumudică. Kayseri – Galata are streaming live pe Betano!

A început returul din Superliga Turciei, iar Șumudică vrea o victorie cu echipa care i-a stricat debutul la Kayserispor. În Italia, Juventus nu-și permite pași greșiți în duelul cu Napoli, iar în Premier League avem cote cu marjă 0% la Swansea – Liverpool.

Răzbunarea lui Șumi? Galata l-a bătut cu 4-1 la primul meci cu Kayseri

Deși acum e unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din Turcia, Marius Șumudică a avut un debut de coșmar pe terenul lui Galatasaray. Învins cu 4-1, antrenorul român a mai pierdut doar de 2 ori de atunci. Ultima înfrângere a fost la finalul lui decembrie, un 0-1 surprinzător cu Malatyaspor, meci în urma căruia s-a îndepărtat la 6 puncte de primul loc. Kayserispor e acum pe locul 5, depășit doar de echipele din Istanbul. Cu o victorie ar egala Beșiktaș în clasament și s-ar apropia la 2 puncte de adversarii de azi. Șumudică a fost pe lista Galatei în decembrie, însă mutarea nu s-a concretizat iar pe banca grupării Cimbom a revenit „împăratul” Fatih Terim. Kayserispor – Galatasaray va începe la ora 19:00 și e transmis LIVE pe Betano!

„Bătrâna doamnă” trebuie să țină pasul cu Napoli

Juventus e într-o situație neobișnuită în acest sezon: e într-o continuă cursă de urmărire. Napoli a reușit ieri a cincea victorie consecutivă și a mărit din nou distanța la 4 puncte. Bianconerri sunt obligați să o învingă azi pe Genoa pentru a rămâne aproape de primul loc. În ultimele etape au avut rezultate identice, Juve câștigând, la rândul ei, de 4 ori la rând. Formația lui Allegri are avantajul unei defensive greu de desfăcut: a primit doar un gol în ultimele 7 etape din Serie A. Meciurile cu Genoa jucate la Torino se termină, de obicei, cu victoria lui Juve. Au câștigat 10 din ultimele 12, cu două egaluri, iar ultimele 5 au fost victorii la 0. Genoa nu a primit gol de 4 etape și are o apărare mai bună decât Lazio sau Milan, însă are al treilea cel mai slab atac din Serie A. Partida începe la 21:45. Pariază pe Betano!

Neînvinsă de 18 meciuri, Liverpool merge în Țara Galilor

Seria de meciuri fără înfrângere a lui Liverpool are acum un semn de exclamare după ce a apărut și Manchester City pe lista victimelor. „Cormoranii” au câștigat cu 4-3 etapa trecută un meci memorabil, la finalul căruia City a suferit prima înfrângere din Premier League. Liverpool are 5 victorii consecutive, șir început cu un 5-0 în fața adversarilor de azi. Swansea a schimbat antrenorul imediat după acel meci și au văzut o îmbunătățire a rezultatelor. Cu toate astea, galezii rămân lanterna roșie a campionatului, fiind la 6 puncte de primul loc care-i menține în Premier League. Lovitura de start va fi la 22:00. Cotele din piața 1X2 au marjă 0%!

Malaga nu a înscris de 4 meciuri

Pe ultimul loc în Primera Division, Malaga nu a găsit poarta adversă în ultimele 4 etape, pierzând de fiecare dată. În deplasare au o victorie și 9 înfrângeri, iar de la 22:00 joacă pe terenul lui Eibar. Gazdele au meciuri cu multe goluri de obicei, în 9 din ultimele 11 fiind peste 2,5. Deși au început greu sezonul, cei de la Eibar sunt acum pe locul 10, cu 20 puncte luate în ultimele 10 etape – doar Barcelona și Atletico au mai multe în aceeași perioadă. Eibar – Malaga e LIVE pe Betano!

Leave a Reply