steaua liga 1

Ziua de pariuri pe Betano, 6 noiembrie: Meciuri în Liga 1 și Primera Division

Ziua de duminică, 6 noiembrie, programează partide de fobal interesante, atât în România, cât și campionatele din Europa. Apasă aici pentru cele mai interesante pariuri, pe Betano.com.

Steaua – Viitorul (20:30), cu Marjă 0% pe Betano

Steaua va întâlni Viitorul, pe Stadionul Național (foto) din București,  chiar în ziua în care cele două echipe ar putea parafa transfeul jucătorul constănțean Răzvan Marin către gruparea militară.

Cele două echipe au agreat mutarea lui Marin, unul dintre cei mai de perspectivă jucători din Liga 1, contra sumei de 1.7 milioane de euro, totul putând să se parafeze chiar duminică.

Meciul este unul de presiune pentru Steaua, care se află la egalitate de puncte în clasamentul Ligii 1 cu Craiova, ambele având 30 de puncte. Oltenii au jucat, însă, un meci meci mult, iar o victorie a elevilor lui Laurențiu Reghecampf i-ar distanța din nou la 3 puncte.

Favorita certă a meciului este Steaua, cu o cotă de 1.60 pe Betano. Viitorul, o echipă care și-ar dori și ar putea să realizeze surpriza conform spuselor tehnicianul Gheorghe Hagi, a primit un multiplicator de 6.50.

Partida este oferită cu Marjă 0% pe Betano, ceea ce înseamă cote foarte atractive pentru tipurile de pariuri 1, X sau 2.

FC Sevilla – FC Barcelona (21:45), cu Marjă 0% pe Betano

Sevilla este neînvinsă în ultimele șapte meciuri jucate în toate competițiile și vine după o victorie obținută cu 4-0 contra lui Dinamo Zagreb, în grupele Ligii Campionilor.

Însă, gruparea andaluză a pierdut 9 din ultimele 11 partide cu Barcelona. Din ultimele cinci partide, catalanii au patru victorii și o înfrângere. Meciul pierdut a fost pe terenul lui Manchert City, săptămâna trecută, cu scorul de 4-0.

Gerard Pique, Jeremy Mathieu, Jordi Alba, Aleix Vidal și Andres Iniesta sunt accidenați și nu vor juca pentru oaspeți.

Echipe probabile

Sevilla: Rico; Rami, Carrico, Escudero; Mariano, N’Zonzi, Iborra, Nasri, Vitolo; Ben Yedder, Vietto

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne; Rakitic, Busquets, Rafinha; Messi, Suarez, Neymar

Fotbal european cu streaming live

Betano transmite în acest weekend partidele din fotbal din Serie A, Primera Division, Ligue 1 și Bundesliga cu streaming live.

Imaginile video pot fi accesate aici.

Leave a Reply