steaua sparta liga campionilor

Steaua începe asaltul pentru Liga Campionilor cu Sparta


Steaua va juca marți seară în prima manșă a Turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, de la ora 21:00, pe terenul celor de la Sparta Praga. Echipa din România are destule probleme înainte de acest joc și rămâne de văzut cum le va gestiona.

După tragerea la sorți a acestei duble manșe, oficialii Stelei au fost de acord în general asupra șanselor de calificare mai departe, în playoff. Acestea au fost estimate la „jumătate-jumătate”, atât din partea lui Laurențiu Reghecampf, cât și a lui Gigi Becali. Mai mult, Helmuth Duckadan a considerat că Sparta era una dintre echipele accesibile din urne.

Numai că de lucrurile s-au mai schimbat în formula Stelei. Varela și Chipciu au plecat de la echipă. Hamroun a dezertat de la lot și încearcă să forțeze plecarea.

În plus, la conferința de presă de luni seară, Reghecampf a vorbit despre posibile absențe importante din echipa de start de la Praga. „S-ar putea să-i vedeți pe bancă pe Popa, Bourceanu, Pintilii”, a declarat la Praga tehnicianul Stelei. Toți trei jucătorii menționați au mici probleme fizice cauzate de accidentări.

Ținând cont de aceste plecări și posibile indisponibilități, Steaua va trebui să se autodepășească în partida tur cu Sparta. Nu ar fi prima oară când Steaua ar începe un sezon cu un meci exploziv, dar acesta va fi dificil de obținut în condițiile actuale.

Este important ca roș-albaștrii să joace atent și să nu intre în retur cu un deficit greu de recuperat. Manșa a doua are loc miercuri, pe 3 august, de la ora 20:45, în România, pe Arena Națională din București.

Cotă de peste 6 pentru victoria Stelei

La pariuri sportive, favorita clară a meciuluie este Sparta. Partida dintre cele două echipe beneficiază de cote cu Marjă 0% pe Betano.com, ceea ce înseamnă probabil cele mai mari valori pentru opțiunile de pariere 1, X și 2.

Toate cotele meciului Sparta Praga – Steaua București sunt aici, pe site-ul Betano.com. Steaua are o cotă de peste 6 la victorie în acest meci.

Lotul Stelei și echipa probabilă

Lotul deplasat de Steaua la Praga este următorul: Niță, Cojocaru, Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic, Dan Popescu, Simion, Pintilii, Bourceanu, Muniru, Achim, Aganovic, Mario Mihai, Vâlceanu, Adi Popa, Stanciu, Onțel, Golubovic, Tudorie.

Primul 11 al Stelei cu Sparta ar putea arăta astfel: Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Achim – Adi Popa, Stanciu, Aganovic – Golubovic.

Leave a Reply