steaua astra liga campionilor

Steaua și Astra duc lupta decisivă pentru play-offul Ligii Campionilor


Steaua București și Astra Giurgiu joacă miercuri seară, ambele de la ora 20:45, manșa a doua din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Steaua București – Sparta Praga (în tur: 1-1)

Steaua se revede cu Sparta Praga după ce în tur a fost 1-1. Un rezultat de 0-0 poate califica echipa română, doar că a ținti așa ceva este periculos.

De altfel, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat înainte de meci că Steaua nu va juca la 0-0.

„Cred că acesta este cel mai important meci al echipei noastre. Dacă ne vom califica, la echipă se vor schimba multe lucruri în bine și vor veni jucători noi. Nu avem probleme de lot. Nu ne vom gândi că suntem calificați la 0-0 și nu avem voie să plecăm de la 0-0. Este un rezultat care ne califică, dar meciul durează poate şi mai mult de 90 de minute. Eu sper să marcă, și să câștigăm. Am pregătit și varianta loviturilor de la 11 metri, dar nu cred că se va ajunge acolo. Cu toate acestea, noi suntem pregătiți pentru orice”, a declarat Reghecampf la conferința de presă de dinainte de meci.

De aceea, se poate anticipa un meci explosiv, cu mai multe goluri, în care Steaua să domine, dar Sparta să caute golul calificării. Betano.com oferă o cotă de 1,40 pentru un pariu de tipul peste 1,50 goluri.

Meciul este cu Marjă 0% pe Betano.com, ceea ce înseamnă că pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2 găsești probabil cele mai mari cote de pe piață.

FC Steaua: Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Achim – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Golubovic.

Sparta Praga: Bicik – Holex, Brabec, Kadlec – Zahustel, Dockal, Frydek, Cermak, Konate – Sural, Lafata.

FC Copenhaga – Astra Giurgiu (în tur: 1-1)

Gazdele pleacă în acest meci cu prima șansă la victorie. Deși Astra a jucat mai bine decât mulți se așteptau în prima manșă, este greu de crezut că va putea câștiga la Copenhaga.

De altfel, Astra are o cotă de 11,00 pentru a câștiga, iar Copenhaga de 1,30. Toate cotele acestiu meci sunt aici.

Danezii au marcat peste 2,5 goluri în cinci din ultimele șase partide, iar în meciul de miercuri seară am putea vedea de asemenea mai multe goluri.

Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a declarat înainte de meci că „trecem printr-o perioadă mai grea, dar pentru noi meciul este decisiv din punct de vedere material și sportiv. Jucătorii sunt gata de meci și vor arăta o formă foarte bună în meciul de miercuri, asta pot spune de acum”.

Șumudică a mai declarat că Fabricio și Săpunaru vor face parte din primul 11.

Copenhaga: Olsen – Ankersen, Jorgensen, Johansson, Augustinsson – Kadrii, Delaney, Pavlovic, Falk – Cornelius, Santanders

Astra: Lung jr. – Săpunaru, Fabricio, Oros, Morais – Seto, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, Florea, Teixeira

Pariază pe Liga Campionilor

Leave a Reply