Steaua Liga Europa

Steaua și Astra pierd în Europa League


Steaua și Astra au jucat joi seară în grupele Europa League și au fost învinse la debut de Osmanlispor (2-0) și respectiv Austria Viena (3-2). Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din Europa League, oferite de Betano.com.

Steaua pierde în inferioritate numerică

În Grupa L, Steaua a fost învinsă în deplasare, pe terenul turcilor de la Osmanlispor, cu 2-0. Echipa din România a rămas în inferioritate numerică la finalul primei reprize, după ce Enache a lovit intenționat un adversar. Stelistul a primit al doilea cartonaș galben și a părăsit terenul.

Cu un om  mai puțin pe teren, Steaua nu a mai putut ține pasul cu bătăioasa echipă turcă. Osmanli a marcat de două ori în repriza secundă. Al doilea gol a fost înscris din penalty, în urma unui fault comis de Tamaș.

Citește și: Liga Campionilor – Real Madrid câștigă dramatic, Leicester și Manchester City defilează

Turcii se află pe locul 1 al Grupei L. Pe locul al doilea este Villarreal, care a învins Zurich cu 2-1. Steaua este pe ultimul loc și va juca în cea de-a doua etapă a grupelor acasă, cu Villarreal, pe 29 septembrie de la ora 20:00.

Osmanlispor: 99. Zydrunas Karcemarskas — 4. Koray Altinay, 61. Numan Curuksu (căpitan), Aykut Demir, 15. Tiago Pinto — 35. Musa Cagiran (93. Adam Maher, 83), 8. Raheem Lawal — 27. Aminu Umar (28. Dzon Delarge, 78), 10. Badou Ndiaye, 17. Adrien Regattin — 14. Cheikh Diabate (Raul Rusescu, 78).

Steaua București: 1. Florin Niță — 44. Gabriel Enache (3. Bogdan Mitrea, 46), 4. Gabriel Tamaș, 21. Wilfried Moke, 13. Alin Toșca (căpitan) — 55. Alexandru Bourceanu, 19. Adnan Aganovic — 77. Adrian Popa, 27. Fernando Boldrin (10. Florin Tănase, 61), 29. William De Amorim (17. Antonio Jakolis, 68) — 14. Bojan Golubovic.

Astra, învinsă într-un meci cu cinci goluri

Astra Giurgiu a evoluat pe Arena Națională din București și a pierdut cu 3-2 contra Austriei Viena.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 16, dar Astra a egalat prin Alibec în minutul 18. Austria Viena s-a detașat la 3-1, iar giurgiuvenii au mai înscris o dată prin Săpunaru, servit de Budescu.

Astra putea egala spre final, dar șutul lui Nicoară a fost parat de portarul advers.

Leave a Reply