steaua liga 1

Steaua – Astra, un derby doar cu numele


Steaua și Astra joacă duminică seară, de la ora 20:30, derby-ul etapei a șaptea din Liga 1. Roș-albaștrii se află în formă bună și întâlnesc o echipă a Astrei aflată în cădere liberă.

Pariază live online pe meciul FCSB – Astra (6 aprilie 2017, ora 20:30)

Astra se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, înainte de meciul cu Steaua, aproape de pozițiile de retrogradare. Din cele șase etape de până acum, echipa lui Marius Șumudică a reușit doar o singură victorie.

Cu o singură înfrângere din ultimele 17 meciuri din Liga 1, Steaua va încerca să profite de problemele Astrei și să câștige trei puncte importante. O victorie ar putea-o detașa la patru punte de Craiova și să îi asigure cele două puncte avans față de Dinamo.

Cu doar trei goluri primite, Steaua are cea mai bună apărare din Liga 1. Astra a încasat 13 goluri până acum, având a treia cea mai slabă apărare din actuala ediție de campionat.

Cu toate acestea, Astra a reușit mereu să se concentreze și să scoată maxim din meciurile cu Steaua. De altfel, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost învinsă ultima oară în campionat chiar de Astra, în aprilie 2016, la Giurgiu.

Meci cu Marjă 0% pe Betano.com

Partida Steaua – Astra va beneficia de Marjă 0% pe Betano.com, ceea ce asigură probabil cele mai mari cote la pariurile sportive pe opțiunile 1, X sau 2.

Cu toate că este mare favorită, Steaua beneficiază de o cotă la victorie de peste 1,5, iar Astra se apropie de 6,0!

Șumudică stă acasă

Astra va fi lipsită de prezența pe bancă a lui Marius Șumudică. Acesta este în continuare suspendat și nici măcar nu va veni la meci în tribune, hotărând să stea acasă și să vadă meciul la televizor. El va reveni pe banca tehnică pe 19 septembrie.

Interes scăzut pentru meci, pe stadion

Steaua a vândut până duminică până în 4.000 de bilete, dar se așteaptă ca în ziua meciului să mai vândă încă aproximativ 6.000 pentru a a vea măcar 10.000 de suporteri în tribune.

O audiență scăzută, ținând cont că este vorba meciul dintre campioana și vicecampioana ediției trecute de Liga 1.

Ultimul meci al Stelei pe Național Arena a adunat în 3.100 de spectatori, dar partida cu Dinamo a strâns peste 20.000.

Echipe probabile

Steaua: Niţă – Enache, Tamaș, Mitrea, Toşca – Boldrin, Bourceanu – Popa, Tănase, De Amorim – Golubovic
Accidentaţi: Momcilovic, L. Filip, Pintilii
Suspendaţi: Achim, Onţel

Astra: Lung jr. – Săpunaru, Alves, Fabricio, Moraes – Lovin, Seto – Ioniţă II, Budescu, Teixeira – Alibec
Accidentaţi: –
Suspendaţi: –

Sursa foto: Steaua Facebook

Leave a Reply