stanciu chipciu anderlecht

Stanciu și Chipciu atacă Europa League cu Anderlecht

Astra Giurgiu a fost eliminată din Europa League, dar emoțiile pentru România în această competiție nu s-au încheiat. Joi continuă aventura fotbaliștilor români în Europa League  prin Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu, ambii de la Anderlecht Bruxelles.

Casa de pariuri online Betano.com propune cote excelente pentru pariurile din Europa League, în centrul cărora se află și fotbaliștii români mai sus amintiți. De asemenea, Betano.com a realizat și graficul de mai sus, contabilzând performanțele cheie ale celor doi de până acum din Europa League.

Doar două echipe au reușit în tur să câștige în deplasare în optimile de finală ale Europa League, ambele fiind din Belgia, Genk (5-2) și Anderlecht (1-0). Gruparea din Bruxelles o întâlnește pe Apoel Nicosia, iar speranțele gazdelor sunt și pe umerii românilor Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu. Cei doi au cote de 2,75 și respectiv 3,10 să înscrie oricând în meci.

O cotă excelentă la pariuri este și cea de 2,95 ca Stanciu să marcheze, iar Anderlecht să se califice. Pentru același tip de pariu, Chipciu are cota de 3,25.

Meciul Anderlecht – Apoel Nicosia beneficiază de cote cu Marjă 0% pe Betano.com, aceste cote fiind cele care oferă profitul maxim pentru pariori. Cea de-a doua partidă cu cote Marjă 0% a zilei de joi din Europa League este AS Roma – Lyon.

În Europa League se dispută returul optimilor de finală, iar cotele la pariuri sportive și programul serii de Liga Europa de joi se află pe site-ul Betano.

Stanciu a strălucit în Europa League

Nicolae Stanciu a avut o evoluție bună în acest sezon european. El a intrat in echipa ideală numită de UEFA după dupa dubla cu Mainz. Apoi, pe 10 martie 2017 a fost votat cel mai bun fotbalist din Europa League din turul optimilor de finală, primind 37% din voturi. Marcase la acel moment unicul golul al lui Anderlecht contra lui Apoel, din pasa lui Chipciu.

Disciplina nu este o problemă pentru jucătorii din românia rămași în Europa League. Doar Chipciu a primit un cartonaș galben în campania europeană. Cine spune că româniii nu sunt disciplinați?

Miza pe United

Un alt meci interesat pentru pariuri sportive online este cel dintre Manchester United și Rostov. În tur, englezii au terminat 1-1 în deplasare, dar acum nu concep să nu tranșeze calificarea acasă, cota lor la victorie, pe Betano.com, fiind de peste 1,25.

Manchester United este prima favorită la câștigarea trofeului Europa League, pe Betano, cu cota de 2,90. Echipa românilor Stanciu și Chipciu, Anderlecht, este a zecea favorită, cu o cotă de 28,00.

Leave a Reply